kerstpakket samenstellen

Samen bepalen wij de invulling van jullie kerstmarkt. Of het nu op jullie eigen locatie of een externe locatie is, we creëren een kerstsfeer met het gevoel dat je op een authentieke kerstmarkt loopt. Bij de houten kersthuisjes kunnen de genodigde de leukste cadeaus shoppen. De gasten kunnen gezellig zitten bij de gecreëerde zit hoekjes bij de vuurkorf en kerstboom. Door de kerstversiering, warme hapjes en dranken en de kerstentertainment, ontstaat er een echte kerstbeleving.  

KERSTCADEAUS

Het personeel kan terecht met Kerstflorijnen bij de kerstkramen voor de leukste kerstcadeaus zoals kerststukjes, sieraden, fudge, winterse kleding, bier- en wijnpakketten.

offerte aanvragen

STIJL

We toveren de hele locatie om in kerstsferen: kersthuisjes, kerstbomen, versiering en uiteraard veel kerstverlichting. Samen met hooibalen, vuurkorven en houtsnippers wanen de gasten zich op een Duitse Kerstmarkt!

offerte aanvragen
www.zomaarevents.nl

CATERING

Warme chocolademelk met slagroom, Glühwein, Broodjes Bratworst, Poffertjes en Flammkuchen mogen op jullie kerstmarkt niet ontbreken.

offerte aanvragen

ENTERTAINMENT

Bezoek van de Kerstman, een kerstkoor en een kerstzanger zorgen ervoor dat de kerstmarkt tot leven komt. Uiteraard klinkt er louter kerstmuziek!

offerte aanvragen

Een bedrijfs kerstmarkt organiseren doen wij op een unieke wijze

Wij van Zomaar Events kunnen een bedrijfs kerstmarkt organiseren bij jou op kantoor. In plaats van dat je je personeel een kerstpakket geeft waarbij de helft van het pakket niet wordt gebruikt door hen, kunnen ze hun eigen kerstpakket samen stellen. We versturen naar iedere collega een uitnodiging, een bedrijfs kerstmarkt organiseren doen wij als vanzelfsprekend en we voorzien in de mooiste houten kerstkramen. Organiseren van een bedrijfs kerstmarkt is iets wat in ons bloed zit.

Een bedrijfs kerstmarkt organiseren doen wij telkens op een andere manier

Elke bedrijfs kerstmarkt die we organiseren is anders. Geen een bedrijf is hetzelfde en daarom vinden wij dat wij moeten aansluiten op de wensen en behoeften van een bedrijf maar zeker ook de doelstellingen. We bieden een breed assortiment aan producten, waarbij jij kunt kiezen voor meerdere categorieën. Op deze manier is er voor ieder wat wils. De registratie van het aantal mensen die op de kerstmarkt komen houden we ook bij. Ieder krijgt een aantal munten zodat ze zelf kunnen inschatten en bepalen aan welke producten ze de munten kunnen besteden.

Zelfs voor de afwezigen hebben we iets in petto

Het kan natuurlijk voorkomen dat sommige personeelsleden er niet bij kunnen zijn tijdens dat we een bedrijfs kerstmarkt organiseren. Het kan voor komen dat er personeel vrij is omdat ze op wintersport vakantie gaan. Voor de afwezigen bestaat er ook een kerstpakket, deze wordt dan wel voor hen samengesteld. Ook kan het mogelijk zijn dat een afwezige ervoor kiest om een donatie te doen aan een goed doel of dat er in een online omgeving toch een pakket zelf samen gesteld kan worden. De donatie regelen wij met het goede doel en ook de nabestelling van een pakket nemen wij uit handen.