WELKE BORREL SPREEKT JOU AAN?

Er is altijd wel een goed moment voor een borrel! En of het nu lente, zomer, herfst of winter is, wij hebben voor elk jaargetijd een passende invulling!

NIEUWJAARSBORREL

Begin het jaar goed met een borrel voor het personeel of klanten. Wij zorgen ervoor dat het een borrel wordt, waar nog het hele jaar over na gepraat wordt.

 

MEER INFORMATIE NIEUWJAARSBORREL

ZOMERBORREL

De zomer of lente is hét ideale moment om een gezellige borrel te organiseren. De flesjes Corona en flessen rosé staan alvast koud! Met onze bier- en foodtrucks kunnen wij alle kanten op.

meer informatie zomerborrel

WINTERBORREL

In de koude wintermaanden  zorgen wij voor een sfeervolle borrel door middel van onze strechtenten, heaters en vuurkorven. Geniet van een winterse BBQ met een glas Glühwein!

MEER INFORMATIE WINTERBORREL

KERSTBORREL

Door de juiste aankleding, entertainment en catering, zorgen wij voor een succesvolle borrel in kerstsferen. Wordt het een Broodje Bratwurst, Flammkuchen of toch een winterse stamppot?

MEER INFORMATIE KERSTBORREL

HOE WERKT HET?

Weet je welke borrel het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn om de borrel te organiseren!

Een unieke bedrijfsborrel op eigen locatie

Wil jij een bedrijfsborrel organiseren waar je personeel het nog lang over gaat hebben? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Zomaar Events. We bieden jou namelijk de mogelijkheid om een fantastische borrel te organiseren, waar jij zelf eigenlijk helemaal geen omkijken naar hebt. We komen met onze drink- en foodtrucks naar je bedrijf toe om een bedrijfsborrel op eigen locatie voor je mogelijk te maken. We kunnen deze borrel helemaal zo aankleden zoals jij dat wilt, waarbij zelfs een speciaal thema helemaal mogelijks is.

Een bedrijfsborrel op locatie

Een bedrijfsborrel op eigen locatie organiseren kan een hoop werk betekenen. Je moet kijken wat er op de locatie allemaal mogelijk is, eten en drinken regelen, voor aankleding zorgen… Er is genoeg te regelen, maar gelukkig kun je dit allemaal door ons uit handen laten nemen. We gaan daarvoor drie stappen doornemen met je. Om te beginnen bekijken we wat voor thema je bij je bedrijfsborrel op eigen locatie wil hebben. Daarna bekijken we wat je voor drinken en eten wil aanbieden aan je gasten. Tot slot gaan we nog bekijken of je entertainment bij je borrel wil hebben. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan muziek, verrassende acts en kinderactiviteiten. Alles om de borrel een complete belevenis te maken.

Een bedrijfsborrel op eigen locatie organiseren

We gaan graag eens met je om tafel zitten om met jou te bekijken wat er allemaal mogelijk is bij het organiseren van een borrel op eigen locatie. Je wil toch niet dat je personeel na afloop van de borrel zegt dat het een leuke borrel was, maar niet zo bijzonder? Wij zorgen ervoor dat jij de borrel organiseert waar mensen het nog jaren over gaan hebben. Neem een kijkje op deze site om te zien wat er bij ons mogelijk is en vul het offerteformulier in om je wensen aan ons kenbaar te maken. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.