PASSENDE CATERING VOOR IEDER EVENEMENT

Voor ieder evenement hebben wij een passend aanbod aan catering. Of jullie nu gaan voor luxe borrelhapjes, een uitgeserveerd diner, simpele snacks of een heel foodfestival! Wij hebben de lekkerste catering op maat.

DRANKEN

Van een cocktailbar tot een gave Biertruck. We hebben een ruim scala aan verschillende soorten barren en trucks die zorgen voor een verrassend effect bij de bezoekers!

mogelijkheden dranken

FOOD

Onze chefkoks kunnen alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

Mogelijkheden eten

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Volledige catering op locatie organiseren

Ben je op zoek naar een bedrijf dat de volledige catering op locatie van jouw evenement komt organiseren? Bij Zomaar Events ben je bij het juiste adres! Of je nu een chique cocktailbar wilt of een stoere biertruck, wij zorgen ervoor dat al je gasten voorzien zijn van heerlijke en gekoelde drankjes. Ook op het gebied van eten zijn er diverse mogelijkheden. Onze chefs zijn echte alleskunners, ze kunnen het evenement verzorgen met luxe hapjes of bijvoorbeeld een walking dinner. Daarnaast kunnen er allerlei soorten foodtrucks worden ingezet. Bij Zomaar Events stellen we alles af op jouw wensen en behoeften, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zorgen we er samen voor dat jouw evenement een succes wordt!

Evenement organiseren met catering op locatie

Zomaar Events is ervaren in catering op locatie organiseren voor bedrijven. Dus ben je op zoek naar catering voor jouw bedrijfsevenement? Wij staan elke dag weer klaar om jouw evenement tot een groot succes te maken. Met de lekkerste hapjes en de koudste drankjes zul je jouw gasten op een unieke manier verwennen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat onze bijzondere barren en trucks zorgen voor een verrassend effect bij de gasten. Zomaar Events organiseert met allerlei mogelijkheden de catering op locatie voor jouw evenement.

Aanbod voor catering op locatie

Het aanbod van catering op locatie bij Zomaar Events is eindeloos. Onze chefs en horecatoppers staan voor je klaar om jouw evenement te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Door de jarenlange ervaring is catering op locatie organiseren voor bedrijven voor Zomaar Events geen moeilijke opgave. Door deze ervaring weten we hoe we herinneringen bij jouw gasten kunnen creëren. Dit doen we door het evenement bijvoorbeeld te voorzien van allerlei soorten barren en trucks die de gasten verwennen met de lekkerste drankjes. Ook voor hapjes ben je bij Zomaar Events aan het juiste adres. Wil je jouw gasten en jezelf verwennen met een live cooking show? of houd je het liever simpel met kleine hapjes? Door samen te kijken naar de mogelijkheden kunnen we er zeker van zijn dat het evenement voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Neem contact op met Zomaar Events

Ben je er nog niet helemaal aan uit? Of ben je benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bij Zomaar Events streven we ernaar om jou, als organisator, te gast te laten voelen op je eigen evenement. Wil je liever helemaal ontzorgt worden van de organisatie? Ons team staat klaar om alles van je uit handen te nemen. Dus wil je een evenement organiseren met behulp van Zomaar Event? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.