KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Het evenementenbureau in Haarlem

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau dat je kan ondersteunen bij het organiseren van een evenement? Sterker nog, bij Zomaar Events nemen we je al het werk uit handen, zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Ontzorgen is voor ons heel belangrijk als het op het organiseren van evenementen aankomt. Ons evenementenbureau in Haarlem heeft mensen klaarstaan die veel ervaring hebben op het gebied van het regelen van de catering bij een evenement of feest. Je kunt er dan ook op rekenen dat je event bij ons in goede handen is, ongeacht hoeveel mensen je hier ook verwacht.

Aan de slag met ons evenementenbureau in Haarlem

We hebben de ervaring die nodig is om een event neer te zetten dat mensen zich lang gaan herinneren. Een evenement dat uniek is, waar iedereen het gezellig heeft en waar mensen kunnen genieten van heerlijk eten en drinken. We weten hoe we een groot aantal bezoekers op de juiste manier moeten bedienen, maar kunnen ook een kleinere groep een onvergetelijke dag geven. We hebben een biertruck waarmee we op locatie langskomen om mensen van een borrel te voorzien, maar er staan bij ons ook biertrucks klaar.

Meer weten over ons evenementenbureau in Haarlem?

Als evenementenbureau voor Haarlem hebben we in onze regio al heel wat geslaagde evenementen georganiseerd. Maar je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen als je een evenement hebt in een andere regio. Op onze website staat een offerteformulier waar je al je wensen op kunt aangeven. Wij sturen je dan binnen 24 uur een offerte. Samen met jou gaan we dan een evenement organiseren waar mensen het nog lang over hebben! We horen dan ook graag van je als je een event wil organiseren en daar echte vakmensen bij wil inschakelen.