KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Evenementenbureau in Haarlem

Ben je op zoek naar een evenementenbureau in Haarlem? Een evenementenbureau die je kan ondersteunen of zelfs volledig kan ontzorgen? Zomaar Events helpt bedrijven bij het creëren van unieke en memorabele evenementen op maat. Ontzorgen staat ons op het lijf geschreven, of dit nu is voor een bedrijfsborrel, open dag of een volledig bedrijfsfestival is, wij kunnen het voor je regelen! Bij ons evenementenbureau in Haarlem staat ons ervaren team voor je klaar om jouw visie om te zetten in een evenement om nooit te vergeten.

Zomaar Events, hét evenementenbureau

Bij Zomaar Events creëren we herinneringen door middel van bedrijfsevenementen op maat. Bij ons evenementenbureau Haarlem weten we wat er nodig is om een prachtig evenement te organiseren waar de gasten kunnen genieten van een unieke beleving tijdens een bedrijfsevenement. Wij halen alles uit de kast om iedere productie in detail te perfectioneren! Kortom, Zomaar Events is hét evenementenbureau in Haarlem!

Meer weten over ons evenementenbureau Haarlem?

Weet jij al precies hoe jouw bedrijfsevenement eruit moet komen te zien? Of heb je nog geen wat voor soort evenement je wil laten organiseren? Neem eens een kijkje in ons portfolio en doe inspiratie op. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons evenementenbureau in Haarlem. Samen zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er nog lang over jouw evenement wordt gepraat.