KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Evenementenbureau in Heerhugowaard

Bij Zomaar Events, hét evenementenbureau in Heerhugowaard en omstreken, zijn we gespecialiseerd in het organiseren van unieke en memorabele bedrijfsfestivals en personeelsfeesten. Wat er ook te vieren is, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsevenement een complete beleving is, waar nog lang over nagepraat wordt. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van de klant, om vervolgens met een uitgedacht voorstel te komen en deze in detail uit te voeren. Wil je een bedrijfsevenement op maat? Dan ben je bij Zomaar Events, hét evenementenbureau van Heerhugowaard, aan het juiste adres! Wij ontzorgen jouw tijdens jou ideale bedrijfsevenement.

Het beste evenementenbureau van Heerhugowaard inschakelen

Wil jij het beste full-service evenementenbureau in Heerhugowaard inschakelen? Met onze uitgebreide ervaring en brede netwerk vinden we bij Zomaar Events altijd de mooiste locaties in Heerhugowaard en omstreken. Tevens transformeren we jouw bedrijfslocatie in mum van tijd om tot een echt evenemententerrein. Wij focussen ons op bedrijfsfestivals, personeelsfeesten, familiedagen en kerstmarkten voor personeel en meer! We hebben talloze indoor en outdoor evenementenlocaties in ons portefeuille en werken veel samen met foodtruckhouders en professionele chefs. Kortom, Zomaar Events Heerhugowaard heeft alles in huis om een bedrijfsevenement te organiseren waar nog lang over nagepraat wordt.

Een evenement op maat bij Zomaar Events

Zomaar Events is hét evenementenbureau van Heerhugowaard. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen op maat en maken van ieder evenement een unieke beleving. Dankzij ons hechte en gepassioneerde team, kun je erop vertrouwen dat jouw evenement goed geregeld wordt en ben je zelf ook te gast!

Neem vandaag nog contact op met ons evenementenbureau in Heerhugowaard, dan gaan we graag een keer met je rond de tafel. We nemen al jouw wensen met je door om een onvergetelijke ervaring te creëren. Weet je al wat voor evenement het moet worden? Vraag een offerte aan en we starten gelijk met het maken van een gedetailleerd voorstel op maat.