heerlijk bergen

Stichting Heerlijk Bergen huurt Zomaar Events in om het foodfestival rondom de Ruïnekerk in goede banen te leiden. De stichting is opgezet om een foodfestival te organiseren voor en door Bergenaren. Aangezien de eigenaren van Zomaar Events jarenlang actief zijn geweest binnen de Bergense horeca was een samenwerking snel beklonken.

In 2018 was de eerste editie van Heerlijk Bergen een doorslaand succes. We ontvingen louter positieve berichten van deelnemers en bezoekers. De tweede editie van Heerlijk Bergen vindt plaats van 21 t/m 23 juni 2019.

website

kerstmarkt alkmaar

Zomaar Events organiseert sinds 2016 de Kerstmarkt in het centrum van Alkmaar. In het eerste jaar vond de Kerstmarkt plaats op de Paardenmarkt en trok ruim 15.000 bezoekers. Na het succesvolle eerste jaar zijn wij gevraagd om de Kerstmarkt te verplaatsen naar het Waagplein.

In 2017 was de tweede editie van de Kerstmarkt wederom een groot succes. Op de plek waar in de zomer wekelijks de beroemde kaasmarkt plaatsvindt, mochten we ruim 30.000 bezoekers ontvangen.

De derde editie van de Kerstmarkt Alkmaar vindt plaats van 20 t/m 23 december 2018.

website