WIJ ZORGEN VOOR EEN CREATIEVE INVULLING!

Voor een verrassende opening, is een dosis creativiteit nodig om de verwachtingen te overtreffen. Wij hebben de juiste mensen in dienst die een evenement kunnen organiseren dat werkt en verrast. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van de opening. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kan Zomaar Events uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op het openingsevenement? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat de opening past bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. 

 

 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van het openingsevenement. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit op de doelgroep van het evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Wat voor sprekers worden er uitgenodigd en hoe wordt het officiële moment georganiseerd? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt regelen.

bekijk de entertainment mogelijkheden

Verras met een feestelijke opening

Een feestelijke opening vindt maar één keer plaats en is vaak de start van het bedrijf. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er een feestelijke opening plaats vindt doordat er een verbouwing heeft plaatsgevonden of dat er een uitbreiding heeft plaatsgevonden. Hoe dan ook, je kunt de feestelijke opening maar een keer goed vieren, je krijgt geen tweede kans. Je wilt dat je gasten het naar hun zin hebben, dat het pand centraal staat door de unieke uitstraling of inrichting en je wilt je doelen bereiken. Een spannend moment wat je graag klein of misschien wel heel groot wilt vieren. Een feestelijke opening organiseren kunnen wij als de beste, zullen we je helpen?

Een knaller van een opening

Bij Zomaar Events ben je aan het goede adres. We willen verrassen, we willen overtreffen. Een feestelijke opening laten organiseren, kan je ontzorgen. Je hoeft alleen maar te genieten en wellicht nog een speech te houden. Natuurlijk ben jij degene die bepaald wat er gebeurd en daarom gaan we graag met je om tafel. We bepalen samen de invulling zodat het een feest kan zijn waar jij ook volledig achter staat. We vinden het wel belangrijk om ook jou te verrassen dus zullen we ook een klein momentje hiervoor pakken. Je mag trots zijn.

Het hoogtepunt van het jaar

De feestelijke opening is zo’n moment waarvan je aan het einde van het jaar zal zeggen dat was hét hoogtepunt van het jaar. Vol adrenaline zet je stappen in het bedrijf waarbij de feestelijke opening de toon zet. Wij pakken uit met unieke concepten waarvan jij zelfs nooit had kunnen bedenken dat het echt werkt. Ons doel is dat je gasten maar vooral ook jij, na al het harde werken, met een glimlach het pand verlaat.