FESTIVALS VOOR BEDRIJVEN

Niets is mooier dan een eigen festival! Een festival die aansluit bij de bedrijfscultuur en waar relaties en/of het personeel kunnen genieten van de lekkerste streetfood en de gaafste optredens. Zie je jezelf al staan met een ijskoud drankje in de zomerse temperaturen? 

LOCATIE

Een bedrijfsfestival op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse evenementenlocaties door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen
Heerlijk Bergen Zomaar Events

STIJL

Gaan jullie voor een ontspannen foodfestival of voor muziekfestival met een knallende line-up. Waar ook voor gekozen wordt we voeren de stijl tot in detail door: van uitnodiging tot signing op het festival zelf.

 

 

 

offerte aanvragen

CATERING

De catering wordt aangepast aan de stijl van het festival. Bij gave foodtrucks past natuurlijk een biertruck en bij een stijlvol muziekfestival creëren wij een moderne bar met sfeerverlichting. 

 

 

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het festival. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. Daarnaast denken wij ook juist aan het entertainment die door het publiek heen loopt, zoals een karikaturist of complimentendames. 

bekijk de entertainment mogelijkheden