KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een festival organiseren bij je bedrijf

Wil jij iets bijzonders doen bij je bedrijf? Wil je de mensen die bij je werken laten weten dat ze bijzonder zijn en dat je waardeert hoezeer ze zich voor je inzetten? Dan raden wij je aan om eens contact op te nemen met Zomaar Events. We organiseren voor jou een evenement dat je mensen nooit zullen vergeten. Zo kunnen wij een festival organiseren voor je bedrijf. Een festival met de beste catering, topentertainment en een thema dat helemaal op jouw wensen aansluit. Laat ons een festival organiseren voor je bedrijf waar ook de familie van je mensen met veel plezier zullen aansluiten.

Organiseren van een festival bij je bedrijf

Zomaar Events is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met het organiseren van onvergetelijke evenementen te maken heeft. Ook als wij een festival organiseren voor je bedrijf trekken we alles uit de kast om hier een bijzondere gelegenheid van te maken. Wil je hier meer over weten of eens met ons over praten? We komen dan graag een keer bij je langs om alle opties door te nemen. Wordt het een muziek- of een foodfestival? Een combinatie van de twee? Of heb je zelf een ander idee voor de insteek van het festival? Wij kunnen dit voor jou organiseren op elke locatie die je maar wilt.

Meer weten over het organiseren van een festival voor je bedrijf?

Als wij een festival organiseren voor je bedrijf, dan mag je er op rekenen dat dit iets bijzonders gaat worden. Een gelegenheid met die WOW-factor waar iedereen die een feest of evenement organiseert op hoopt. Met catering waar je je vingers bij aflikt en entertainment waar niemand bij stil kan staan. En zeg nou zelf: wat is er nou mooier om voor je mensen en hun familie te organiseren dan een eigen festival? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier dat je elders op deze website terugvindt en wij nemen graag contact met je op om de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben met je door te nemen!