KIES JOUW EVENEMENT OF GESCHENK EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

BORRELPAKKETTEN

Sinds de zomer van 2020 (die zomer zonder evenementen) versturen wij met afstand de leukste borrel- en thuiswerkpakketten. Van een basic brievenbuspakketje tot luxe borrelpakket: jullie bepalen het, wij regelen het voor jou!

bekijk borrelpakketten

VALENTIJNSPAKKETTEN

Kies voor je collega’s, vrienden of familie eens iets anders en geef een blijk van waardering met een Valentijn geschenk. Deze pakketten kunnen allemaal door de brievenbus, handig want er is altijd wel iemand die van chocola, kaas en wijn houdt.

Bekijk de Valentijnspakketten

ONLINE EVENTS

Wat niet offline kan, kan wel online! Verbaas jullie medewerkers met een live show vanuit ingerichte studio’s met professionele camera’s en regie. Creëer een verrassende sessie met sprekers, entertainment of live optredens. Neem contact op met Yuhwi en bespreek de mogelijkheden!

meer informatie

OFFLINE EVENTS

De offline events waar wij van houden: jubileumfeesten, borrels en bedrijfsfestivals staan momenteel even op pauze. Echter is het ook het ideale moment om alvast dat feest te plannen voor aankomende zomer waar het personeel zo naar smacht. Neem contact op met Fanna en bespreek de mogelijkheden!

meer informatie

HOE WERKT HET?

Het perfecte borrelpakket gevonden? Bestel dan direct via de webshop jouw pakketten. Je kunt verschillende pakketten tegelijk bestellen en aangeven of je ze per huisadres wilt versturen. Indien de pakketten voor 16.00 uur besteld zijn kunnen deze nog dezelfde werkdag verzonden worden. 

Sinds onze oprichting in 2016 hebben we voor ruim 2.000 opdrachtgevers de leukste borrel,- thuiswerkpakketten, online- en offline events mogen verzorgen! Hopelijk mogen wij jullie binnenkort toevoegen aan onderstaande opdrachtgevers:

Meer dan 2.000 opdrachtgevers gingen je voor!