KERSTBORREL IN STIJL!

Een kerstborrel wordt pas echt leuk met de juiste aankleding, entertainment, hapjes en drankjes. Alles met een kerstig tintje. Jullie bepalen het, wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement!

WINTERSE DRANKEN

Een zelfgemaakte Glühwein, een warme chocolademelk met slagroom of een heerlijk winterbiertje mogen niet ontbreken.

 

offerte aanvragen

WIENERWALD HUISJES

Alle dranken, hapjes en maaltijden worden bereidt vanuit wienerwald huisjes of kies voor mooi aangeklede food- en biertrucks.

offerte aanvragen

KERSTMAALTIJD

Ga voor kerstgerelateerde happen als Broodjes Bratwurst, Flammkuchen, poffertjes of een winterse stamppot of soep.

 

OFFERTE AANVRAGEN

KERSTSFEREN

Door middel van kerstversiering en -verlichting, kerstbomen, strobalen en bijpassend entertainment zorgen we voor de juiste sfeer.

offerte aanvragen

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Kerstborrel organiseren op eigen terrein

Een kerstborrel is de ideale manier om jouw personeel een blijk van waardering te geven na een jaar hard werken. Maak jouw kerstborrel onvergetelijk en laat jouw bedrijfskantine, -loods of parkeerterrein door ons omtoveren tot warme kerstbeleving. Wij zorgen ervoor dat jouw kerstborrel herinnerd wordt als het hoogtepunt van het jaar.

Ben jij op zoek naar een manier om de kerstborrel van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan eens de mogelijkheid en vraag een offerte aan.

Een kerstborrel op eigen locatie laten organiseren

Wil jij deze kerst uitpakken met een bijzondere kerstborrel op je eigen locatie? Dan is Zomaar Events de juiste partij. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van kerstborrels, -feesten en -markten voor personeel. Een kerstborrel is het ideale moment om kerstgeschenken uit te delen of om terug te blikken naar de successen van het afgelopen jaar. Tijdens de borrel kunnen wij heerlijke winterse gerechten, glühwein, chocolademelk en kerstmuziek regelen. Ook zorgen wij ervoor dat jouw borrel van top tot teen gedecoreerd wordt in de gezelligste kerstversiering. Alles is mogelijk bij Zomaar Events!

Jouw personeel in het zonnetje zetten, daar draait het bij Zomaar Events om. Maar niet alleen je personeel wordt door ons in het zonnetje gezet, wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat jij te gast bent op je eigen kerstborrel op locatie.

Kerstborrel op eigen locatie; Zomaar Events helpt!

Ben je helemaal om? Ga je een kerstborrel op eigen locatie laten organiseren door Zomaar Events? Geweldig!  Ons team van ervaren team staat te popelen om jouw kerstborrel op locatie onvergetelijk te maken. Samen gaan we in gesprek om je persoonlijke wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met alle werkzaamheden, van uitnodigingen versturen tot aan de opbouw op locatie, bij Zomaar Events nemen we alles van je uit handen.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is bij Zomaar Events? Of heb je vragen over het organiseren van jouw kerstborrel op eigen locatie? Twijfel dan niet en neem gewoon contact met ons op. We helpen je graag!