WELK KERSTEVENEMENT SPREEKT JOU AAN?

Kerst is het perfecte moment om je personeel te bedanken en iets extra’s voor hen te doen. Of je nu kiest voor een kerstmarkt, waar het personeel hun eigen kerstgeschenken kan uitkiezen of bijvoorbeeld een feest waar er gedanst wordt op de leukste kersthits! Wij zorgen ervoor dat jouw kerstevenement aan alle wensen voldoet.

KERSTMARKT VOOR PERSONEEL

Tijdens jouw kerstmarkt voor personeel kunnen jouw medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen! Doormiddel van gezellige kramen in combinatie met eten, drinken en muziek is dit een ideaal kerstevenement.

Meer informatie kerstmarkt

KERSTFESTIVAL

Wil je een kerstevenement organiseren waar nog lang over nagepraat wordt? Kies voor kerstfestival! Met verschillende stages, een foodcourt en kerstentertainment wordt dit evenement onvergetelijk!

meer informatie Kerstfestival

KERSTFEEST

Sluit het jaar feestelijk af met een mooi kerstfeest! Wij vinden de ideale locatie voor jullie óf toveren jullie bedrijf om tot spectaculaire feestlocatie. Bij ons zijn jullie te gast op jullie eigen evenement.

MEER INFORMATIE Kerstfeest

KERSTBORREL

Door de juiste aankleding, entertainment en catering, zorgen wij voor een prachtige borrel in kerstsferen. Wordt het een Broodje Bratwurst, Flammkuchen of toch een winterse stamppot?

MEER INFORMATIE KERSTBORREL

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING