kerstpakket samenstellen

Samen bepalen wij de invulling van jullie kerstmarkt. Of het nu op jullie eigen locatie of een externe locatie is, we creëren een kerstsfeer met het gevoel dat je op een authentieke kerstmarkt loopt. Bij de houten kersthuisjes kunnen de genodigde de leukste cadeaus shoppen. De gasten kunnen gezellig zitten bij de gecreëerde zit hoekjes bij de vuurkorf en kerstboom. Door de kerstversiering, warme hapjes en dranken en de kerstentertainment, ontstaat er een echte kerstbeleving.  

KERSTCADEAUS

Het personeel kan terecht met Kerstflorijnen bij de kerstkramen voor de leukste kerstcadeaus zoals kerststukjes, sieraden, fudge, winterse kleding, bier- en wijnpakketten.

offerte aanvragen

STIJL

We toveren de hele locatie om in kerstsferen: kersthuisjes, kerstbomen, versiering en uiteraard veel kerstverlichting. Samen met hooibalen, vuurkorven en houtsnippers wanen de gasten zich op een Duitse Kerstmarkt!

offerte aanvragen
www.zomaarevents.nl

CATERING

Warme chocolademelk met slagroom, Glühwein, Broodjes Bratworst, Poffertjes en Flammkuchen mogen op jullie kerstmarkt niet ontbreken.

offerte aanvragen

ENTERTAINMENT

Bezoek van de Kerstman, een kerstkoor en een kerstzanger zorgen ervoor dat de kerstmarkt tot leven komt. Uiteraard klinkt er louter kerstmuziek!

offerte aanvragen

Kerstfeest op kantoor organiseren, begin op tijd

We begrijpen dat je het hele jaar al druk genoeg bent met de dagelijkse aansturing van je bedrijf, daarom kunnen wij het kerstfeest op kantoor organiseren. Begin op tijd en hak snel de knoop door. Het is winter voordat je het weet en gedurende deze maanden krijgen we hiervoor vele aanvragen. Het is belangrijk dat jij de datum prikt, wij regelen de rest. We gaan met je in gesprek en inventariseren rond de zomer wat je wensen zijn. In september of oktober hakken we de knoop door voor de ruimte waar we een zakelijk kerstfeest organiseren. Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen van de invulling.

Een kerstfeest op kantoor organiseren met de nadruk op succes

Kerst is de ideale situatie om successen van een bedrijf gezamenlijk te vieren en je medewerkers in het zonnetje te zetten. Werknemers functioneren goed als ze het gevoel dat ze vertrouwen krijgen van hun leidinggevende. Spreek vooral ook je waardering uit en geef aan dat je je werknemers ziet. Zij zullen zich dan komend jaar ook weer voor jou inzetten. We helpen je met het maken van een inspirerende presentatie waarbij leuke anekdotes, foto’s en video’s de revue passeren.

Echte clichés mogen tijdens een kerstfeest

Een thema zorgt voor succes op het moment dat we kerstfeest op kantoor organiseren. Je werknemers kijken er naar uit en gaan in hun leukste outfit naar het feest. Het thema kan de basis vormen voor de aankleding, de hapjes, de drankjes en voor het entertainment. Voorbeelden van leuke thema’s kunnen zijn disco fever, the great gatsby, Las Vegas of natuurlijk een kerstthema. Het zorgt voor een informele sfeer waar iedereen het gezellig met elkaar kan hebben. De band onderling wordt enorm sterk en collega’s kunnen herinneringen met elkaar ophalen.

[/col] [/row]