kerstpakketTEN TIJDENS JULLIE KERSTFEEST

Wil je tijdens jullie kerstfeest kerstgeschenken uitdelen? Dat kan! Ga voor authentieke pakketten of kies voor een kerstmarkt, waar het personeel de cadeaus zelf uit kan kiezen. Wij zorgen ervoor dat jullie kerstmarkt naadloos aansluit op het kerstfeest!

Meer informatie kerstmarkt

LOCATIE

Het Kerstfeest op iedere gewenste locatie gehouden worden. Waar het kerstfestival ook is, wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt! Bij ons zijn jullie te gast op je eigen evenement en kun je onbezorgd genieten.

 

offerte aanvragen

STIJL

We toveren de hele locatie om in kerstsferen: kerstbomen, versiering en uiteraard veel kerstverlichting. De stijl voeren we door van de uitnodiging, tot de kerstcadeaus en is geheel jullie keuze!

offerte aanvragen

CATERING

Warme chocolademelk met slagroom, Glühwein, Broodjes Bratworst, Poffertjes en Flammkuchen mogen op jullie kerstfeest niet ontbreken! 

Bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Bezoek van de Kerstman, een kerstband en een kerstzanger zorgen ervoor dat het kerstfeest tot onvergetelijk wordt! Ieder entertainment is mogelijk.

Bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Kerstfeest organiseren op jouw bedrijf

Als bedrijf kun je jouw medewerkers een onvergetelijk kerstfeest bezorgen door het op kantoor te organiseren. Hierdoor bespaar je niet alleen op de kosten voor het huren van een locatie, maar het creëert ook een intieme en gezellige sfeer waarbij collega’s elkaar beter leren kennen. Bij het organiseren van een kerstfeest op kantoor is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte, het aantal gasten en het thema van het feest. Zomaar Events kan je helpen bij het plannen en uitvoeren van een kerstfeest voor jouw bedrijf dat past bij jouw wensen.

Zakelijk kerstfeest organiseren

Als bedrijf is het organiseren van een zakelijk kerstfeest een geweldige manier om medewerkers te bedanken voor hun harde werk en inzet het hele jaar door. Door een zakelijk kerstfeest te organiseren, creëer je een sfeer van saamhorigheid en versterk je de onderlinge band tussen de medewerkers. Zomaar Events kan je helpen bij het organiseren van een zakelijk kerstfeest dat past bij jouw bedrijfscultuur en wensen.

Kerstfestival organiseren

Een kerstfestival is een geweldige manier om de kerstsfeer te beleven met familie, vrienden en collega’s. Een kerstfestival kan bestaan uit verschillende activiteiten, zoals een kerstmarkt, live muziek, een schaatsbaan en nog veel meer. Het organiseren van een kerstfestival vereist veel planning en coördinatie, maar met de hulp van Zomaar Events mag je er zeker van zijn dat jouw kerstfestival een groot succes wordt.

Kerstfeest laten organiseren voor uw bedrijf

Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om uw kerstfeest te laten organiseren door een professioneel evenementenbureau zoals Zomaar Events. Door uw kerstfeest uit te besteden, kunt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat uw medewerkers een onvergetelijke avond beleven. Zomaar Events kan u helpen bij het kiezen van een geschikte locatie, bijvoorbeeld op kantoor, het opstellen van een programma en het regelen van de catering, muziek en decoratie. U kunt dus ontspannen en genieten van uw eigen feest.