Bedrijfs kerstmarkt organiseren

Heeft jouw personeel iets extra’s verdiend deze feestdagen? Misschien is een op maat gemaakte kerstmarkt wel iets voor jou! Bij Zomaar Events hebben wij jarenlange ervaring met het organiseren van kerstmarkten voor personeel. 

Onder het genot van een hapje en een drankje kan jouw personeel tijdens de kerstmarkt zelf het kerstpakket samenstellen bij verschillende kramen. Misschien gaat jouw personeel wel naar huis met een lekker borrelpakket, gezellige bordspellen of heerlijke warme sokken. Verder kunnen we bijvoorbeeld een kerstman, kerstkoor of kerstband regelen om jouw kerstmarkt extra speciaal te maken. Zomaar Events doet er alles aan om de mooiste herinneringen te creëren tijdens jouw kerstmarkt.

KERSTCADEAUS

Het personeel kan terecht met Kerstflorijnen bij de kerstkramen voor de leukste kerstcadeaus zoals kerststukjes, sieraden, fudge, winterse kleding, bier- en wijnpakketten.

offerte aanvragen

STIJL

We toveren de hele locatie om in kerstsferen: kersthuisjes, kerstbomen, versiering en uiteraard veel kerstverlichting. Samen met hooibalen, vuurkorven en houtsnippers wanen de gasten zich op een Duitse Kerstmarkt!

offerte aanvragen

CATERING

Warme chocolademelk met slagroom, Glühwein, Broodjes Bratworst, Poffertjes en Flammkuchen mogen op jullie kerstmarkt niet ontbreken.

Bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Bezoek van de Kerstman, een kerstkoor en een kerstzanger zorgen ervoor dat de kerstmarkt tot leven komt. Uiteraard klinkt er louter kerstmuziek!

Bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Een kerstpakkettenmarkt voor bedrijven organiseren

Met een unieke kerstmarkt van Zomaar Events kan jouw personeel zelf een kerstpakket samenstellen met producten die zij écht willen hebben. Het personeel krijgt een zakje florijnen en een shopper, waar ze hun zelfgekozen kerstcadeaus in kunnen stoppen. Ook kan ervoor worden gekozen om het te besteden bedrag te schenken aan het goede doel. De kramen zijn geheel zelf uit te kiezen, van make-up tot elektronica, wijn, bier en kaas. Deze unieke ervaring kan uiteraard ondersteund worden door entertainment, eten, drinken, muziek en leuke activiteiten.

Een unieke kerstpakkettenmarkt voor jouw bedrijf

Elk bedrijf is anders. Net als iedere kerstpakkettenmarkt die wij organiseren voor bedrijven. Wij vinden dat iedere kerstmarkt voor personeel moet aansluiten op de persoonlijke wensen en het karakter van het bedrijf. Dit realiseren wij door een breed assortiment aan kerstkraamhouders te koppelen aan de verschillende kerstmarkten, en geschikt entertainment te vinden voor iedere gelegenheid. 

Je kunt ervoor kiezen om jouw bedrijf om te toveren tot een sfeervolle kerstmarkt of om dit op een externe locatie te doen. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Ook de uitnodiging, registratie website en de nazorg voor eventuele afwezigen hoort hierbij. Voor de afwezigen bieden we alternatieven zoals een online kerstmarkt of een vooraf samengesteld kerstpakket. Laat jij jouw kerstmarkt voor personeel organiseren door Zomaar Events? Dan heb je gegarandeerd een mooie herinnering aan een zorgeloos evenement.