Feestdagen 2021

Kerstpakketten
bestellen je voor al je collega’s!

De mooiste kerstpakketten voor je familie, vrienden
of collega’s bestel je bij Zomaar Events & Geschenken!

Bekijk de brochure! Offerte aanvragen

✔ Gratis gepersonaliseerde kaart

✔ Levering per afleveradres

✔ Snelle levering, pakket op maat

✔ Bedrijven betalen op factuur

Zomaar Events & Geschenken wenst je een mooie kerst en een gezond 2022.

Dit jaar hebben we nieuwe kerstpakketten samengesteld die geschikt zijn voor collega’s, vrienden of als cadeau voor een familielid. Alle pakketten zijn anders en voorzien van lekkernijen, drankjes en een leuke aanvulling om te houden. 
Veelzijdig, feestelijk en ook nog eens superlekker! Kortom, voor ieder wat wils.

Kerstpakket 2021; wij helpen je! 

Vier de feestdagen samen met je collega’s door middel van een feestelijk kerstpakket. Wij hebben kerstpakketten en nieuwjaarspakketten samengesteld om je te voorzien van passend cadeau voor je collega’s.

Vind het ideale kerst of nieuwjaarsgeschenk in ons aanbod! We hebben de mooiste bubbels en wijnen geselecteerd voor een feestelijk gevoel. Van Winterwonderland met prachtig kaarsen en lekkernijen tot een eenvoudig pakket als de Simply Christmas. Onze kerstpakketten bevatten voor ieder wat wils. De pakketten worden extra feestelijke met de gepersonaliseerde kaart en een sprankelende sticker. 

De voordelen op een rij: 

  • Inclusief persoonlijke kaart
  • Sprankelende sticker
  • Verzenden per huisadres mogelijk
  • Snelle levering uit voorraad
  • Alcoholvrij en/of dieetwensen mogelijk
  • Bedrijven betalen op factuur
  • Ook op basis van vouchers te bestellen

Alleen bij ons: een gratis persoonlijke kerstkaart

Een kerstpakket geven is natuurlijk al een enorm cadeau, maar hoe leuk is het om er nog een persoonlijke boodschap voor je werknemers bij te doen. Bedank ze voor hun inzet, nodig ze uit voor de een kerstborrel of wens ze simpelweg fijne feestdagen toe. Het toevoegen van een zelfgeschreven tekst maakt een kerstpakket nog zoveel meer waardevol!

Onze designer heeft een aantal prachtige kerstkaarten ontwikkeld waaruit je zelf een ontwerp mag kiezen. Deze leuke kaarten zijn dus uniek!

Naar de kerstpakketten Brochure

Verzenden tot aan de deur

Bestellingen van groot tot klein, worden allemaal tot aan de deur bezorgd. Lever eenvoudig de adressen bij ons aan, dan zorgen we ervoor dat onze distributeur de pakketten op het juiste moment afleverd.

Ben je niet thuis? Geen probleem! We proberen het op een later moment nog eens of leveren het pakket af bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Zo kun je het pakketje ophalen wanneer jij er tijd voor hebt! Op de gewenste afleverdatum krijg je van ons een verzendupdate, zo weet je precies of alle pakketten goed zijn aangekomen en waar eventueel nog pakketten opgehaald moeten worden.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele bestelling op één locatie af te leveren. Dit kan handig zijn als je een bedrijfsborrel hebt of de pakketten graag persoonlijk overhandigd. Daarnaast kan het je een hoop kosten besparen!

Offerte aanvragen Brochure

Een kerstevenement op locatie?

Wij organiseren graag een onvergetelijk kerst evenement voor jou en je collega’s. 

Denk bijvoorbeeld aan een X-Mas Drive Thru, voor wanneer het nog niet voor iedereen is weggelegd om bij elkaar te komen. Of een heuse kerstmarkt, wandel samen met je collega’s langs diverse kramen en stel zelf je eigen kerstpakket samen, onder het genot van een lekker drankje en hapje in gezellige kerstsfeer.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kerstborrel of kerstfeest, wij toveren iedere locatie om tot een echt kerstparadijs vol winterse gezelligheid!

Meer informatie vind je in onze brochure of neem contact op voor de vele mogelijkheden, ook voor niet kerst gerelateerde evenementen.

Offerte aanvragen Brochure

Alcoholvrij, veganistisch of andere (dieet)wensen

Al onze kerstpakketten zijn ook alcoholvrij te verkrijgen. We hebben veel verschillende frisdranken maar ook 0.0% varianten om er toch een mooi en feestelijk pakket van te maken! Daarnaast kan er natuurlijk sprake zijn van bepaalde dieetwensen en/of allergieën. Ook hiervoor zoeken we graag naar een passende oplossing. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Bel ons! Offerte aanvragen

HOE WERKT HET?

Het kerstpakket gevonden? Bestel dan direct via de webshop jouw pakketten. Je kunt verschillende pakketten tegelijk bestellen en aangeven of je ze per huisadres wilt versturen of gebundeld als een pakket en versturen naar hetzelfde adres. Indien de pakketten voor 16.00 uur besteld zijn kunnen deze meestal nog dezelfde werkdag verzonden worden.