BEGIN HET JAAR GOED!

Een kick-off is het perfecte moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, de doelstellingen van het komende jaar te bespreken en het personeel te motiveren! Dat kan simpel aangepakt worden, maar het hoeft niet! Wij organiseren feestelijke kick-offs op iedere gewenste locatie! Jullie bepalen het, wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement!

LOCATIE

Een kick-off kan uitstekend worden georganiseerd op eigen locatie. Maar een spectaculaire externe locatie is ook een optie! Wij zoeken altijd de perfecte locatie die past bij jullie wensen.

offerte aanvragen

STIJL

De kick-off zal compleet in stijl worden gehouden! Zo kunnen er grote presentatieschermen geregeld worden, maar ook het juiste meubilair, planten en andere versiering, kunnen niet ontbreken.

 

offerte aanvragen

CATERING

Goede catering, is onmisbaar bij ieder evenement. Het aanbod van de hapjes en drankjes word afgestemd om jullie wensen. Ga bijvoorbeeld voor een winters speciaalbiertje, stamppot of warme glühwein!

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast aan de stijl van de kick-off! Kies bijvoorbeeld voor een DJ of een toffe band en combineer dit met één op één entertainment zoals een goochelact of karikatuurtekenaar.

bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING