TE GAST OP JULLIE EIGEN EVENEMENT!

Een open dag is een speciaal moment, want je geeft een kijkje achter de schermen. Wat wil je laten zien en hoe betrek je het personeel bij het evenement? Het is belangrijk dat het personeel zich verbonden voelt, zodat ook alle genodigden met een positief gevoel de deur uit gaan. 

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van de open dag. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verlopen de rondleidingen? Wij kunnen al deze elementen uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op de open dag? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat de open dag past bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. 

 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van de open dag. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

 

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit juist op de doelgroep en evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Voor een open dag is juist één op één entertainment gaaf, maar welk entertainment past er bij jullie bedrijf? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt verzorgen.

bekijk de entertainment mogelijkheden