Welk personeelsevenement spreekt jou aan?

Een personeelsevent, dat in alle geschiedenisboeken terecht komt

Het voordeel van een personeelsevent is dat de gasten sowieso komen. Een personeelsevent organiseren waar nog jarenlang over door gepraat wordt, dat is een ander verhaal. Je wilt dat iedereen zich kan vinden in je event en hier ook blij van wordt. Een stijve bedoeling is iets wat je sowieso niet wilt. Een personeelsevent laten organiseren door Zomaar Events, zorgt voor een gegarandeerd succes. Samen bepalen we het doel van je event, is het feesten om te feesten, of zit er toch nog iets achter? Het doel vormt de insteek van het personeelsevent.

Het personeelsevent, nu al té gek

Een event is de ideale manier om je collega’s nog beter te leren kennen, op een andere manier. Naast dat het ervoor zal zorgen dat het de sfeer op de werkvloer bevordert, verhoogt het ook de productiviteit. Werknemers willen graag voor je werken als je goed voor ze zorgt. Je personeel vormt de key voor het succes van je bedrijf, waarom dan niet op een te gekke manier bedanken? Vier je het event tijdens kantooruren of daarbuiten? En wat gaat het voor personeelsevent worden? Dit zijn vragen waar jij je geen zorgen over hoeft te maken, wij nemen het uit handen zodat jij je op de dagelijkse bedrijfsvoering kunt richten.

We maken er werk van

Om te beginnen zit het financiële en fiscale plaatje mee, kosten van een personeelsfeest zijn namelijk aftrekbaar. Een personeelsevent is een feestje, we maken er iets van. Tastbare herinneringen worden vaak gecreëerd door een beleving. Je werknemers willen nieuwe ervaringen op doen, iets wat je onthoudt en herinnert is heel veel waard. We regelen een locatie, de catering, de aankleding en andere wensen die je graag in vervulling wilt laten gaan. Bij ons krijg je een totaal pakket.