heerlijk bergen

Stichting Heerlijk Bergen huurt Zomaar Events in om het foodfestival rondom de Ruïnekerk in goede banen te leiden. De stichting is opgezet om een foodfestival te organiseren voor en door Bergenaren. Aangezien de eigenaren van Zomaar Events jarenlang actief zijn geweest binnen de Bergense horeca was een samenwerking snel beklonken.

In 2018 was de eerste editie van Heerlijk Bergen en wegens groot succes hebben wij in 2019 dit dubbel en dwars overgedaan.

website

kerstmarkt alkmaar

Zomaar Events organiseert sinds 2016 de Kerstmarkt in het centrum van Alkmaar. In het eerste jaar vond de Kerstmarkt plaats op de Paardenmarkt en trok ruim 15.000 bezoekers. Na het succesvolle eerste jaar zijn wij gevraagd om de Kerstmarkt te verplaatsen naar het Waagplein.

In 2017 en 2018 was de Kerstmarkt wederom een groot succes. Op de plek waar in de zomer wekelijks de beroemde kaasmarkt plaatsvindt, mochten we gemiddeld 25.000 bezoekers ontvangen.

De vierde editie van de Kerstmarkt Alkmaar vond plaats op 14 en 15 december 2019.

website

BADHOEVEDORP VIERT!

Op 24 augustus 2019 organiseerden wij het Freeway Festival namens Badhoevedorp Viert! op de voormalige A9 in Badhoevedorp. Zomaar Events is door De Firma Stek, Bohemen en de Gemeente Haarlemmermeer ingeschakeld om een foodfestival met zomermarkt te realiseren op de plek waar voorheen de snelweg het dorp in tweeën deelde. 

Met ruim 3.000 bezoekers, 50 marktkramen, 6 foodtrucks, een uitgebreide kinderhoek, diverse spetterende live optredens en ijskoude drankjes werd het een dag om nooit te vergeten. 

In 2020 is vanwege het Coronavirus een nieuwe editie afgelast. De datum voor 2021 wordt op een later moment bekend gemaakt.

website