Tebulo

Het 50-jarige bedrijfsjubileum van Tebulo werd groots gevierd in het prachtige Vaals. Het 3-daagse bedrijfsweekend zat vol verrassend entertainment zoals een Hollandse zanger, crazy bingo, quizzen, karaoke, casino en een spetterende band. Op zaterdag werden er diverse activiteiten georganiseerd variërend van karten tot wijn proeven. Bij terugkomst stond een foodfestival klaar en aansluitend konden de gasten genieten van een gezellige feestavond. Het was een weekend vol nieuwe vriendschappen, mooie herinneringen en gezellig samenzijn, waar naast het personeel ook partners van harte welkom waren!

Evenement

In Cijfers

Geweldig!

Wij hebben als bedrijf een geweldig weekend gehad georganiseerd en begeleid door Zomaar Events. Alles was goed geregeld en de persoonlijke details die zij aan het weekend gaven bij iedereen was een detail dat vreselijk goed is ontvangen. We hebben van iedereen positieve reacties terug gehad. Van begin tot eind was alles goed gecommuniceerd en geregeld. Heel erg bedankt voor het ontzorgen van ons en het organiseren van een geslaagd en mooi weekend!

Cijfer: 10

Ook zo’n mooi evenement?

Ben je geïnspireerd door dit evenement en ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag de offerte vrijblijvend aan! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag de offerte aan