ViVa! Festival

In september 2023 organiseerde wij het ViVa! Festival. Voor ruim 2.000 zorgmedewerkers verzorgde we een compleet festival in het thema ‘Samen Met Jou’. Met optredens van onder andere Aerobic Funk, The Originals en Jeroen van der Boom, één op één entertainment en verschillende kermisattracties was het een dag om nooit te vergeten! álle medewerkers van de ViVa! Zorggroep hadden een zorgeloze dag. Dat is waar wij het voor doen.

ViVa! Festival

In cijfers

2.000

28

10

Aan alles was gedacht!

Niets dan lof voor Zomaar Events! Dankzij jullie aanpak was ons festival een groot succes. Fijn dat jullie ons zoveel werk uit handen hebben genomen en perfect aanvoelden wat aansloot bij onze wensen. Daardoor klopte alles tot op detailniveau en had ons event een super professionele uitstraling. Echt aan álles was gedacht. Iedereen heeft een topavond gehad waar nog lang over is nagepraat. De aftermovie was een mooie afsluiting van het geheel. Veel dank en hopelijk tot een volgende keer! ViVa! Zorggroep

-Annelies

Cijfer: 10

Ook zo’n mooi bedrijfsfestival?

Ben je geïnspireerd door dit evenement en ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag de offerte vrijblijvend aan! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen