BORREL IN WINTERSTIJL!

Ontsnap de kou van de winter door gebruik te maken van onze stretchtent, heaters en vuurkorven. Zo zorgen wij voor een knusse sfeer tijdens de koude wintermaanden.

LOCATIE

Een winterborrel op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om tot een waar winter wonderland! 

offerte aanvragen

CATERING

Warme dranken als Glühwein en Warme Chocolademelk mogen niet ontbreken op een winterborrel evenals een lekker winterbiertje. Geschonken vanuit een biertruck, winterbar of wienerwalf huisje.

bekijk de catering mogelijkheden

STIJL

Met windlichten, kransen en lichtjes, maken wij van iedere locatie een warme plek in de koude dagen! Iedere gewenste stijl voeren we door tot in detail.

Offerte aanvragen

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het soort winterborrel. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. 

Bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING