ZOMERBORREL IN STIJL!

Een borrel in de lente of zomer wordt pas echt leuk met de juiste aankleding, entertainment, hapjes en drankjes. Alles met een zomerse knipoog. Jullie bepalen het, wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement!

LOCATIE

Een zomerborrel op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware vakantiebestemming!

offerte aanvragen

AANKLEDING

Door middel van steigerhouten meubelen, planten, bloemen, hooibalen en zomers entertainment zorgen we voor de juiste sfeer.

 

offerte aanvragen

CATERING

Denk aan zomerse speciaalbieren zoals een lentebock, witbiertje, IPA of Corona of een verfrissend glas rosé of verse smoothies.

Lekker bij een zomerborrel is een luxe BBQ, salades en/of verrassende gerechten vanuit een foodtruck.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast aan de stijl van de zomerborrel. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave DJ truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

HOE WERKT HET?

Vul ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn om de borrel te organiseren!