ZOMERBORREL IN STIJL!

Een borrel in de lente of zomer wordt pas echt leuk met de juiste aankleding, entertainment, hapjes en drankjes. Alles met een zomerse knipoog. Jullie bepalen het, wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement!

LOCATIE

Een zomerborrel op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware vakantiebestemming!

offerte aanvragen

STIJL

Door middel van steigerhouten meubelen, planten, bloemen, hooibalen en zomers entertainment zorgen we voor de juiste sfeer.

offerte aanvragen

CATERING

Denk aan zomerse speciaalbieren zoals een lentebock, witbiertje, IPA of Corona of een verfrissend glas rosé of verse smoothies.

Lekker bij een zomerborrel is een luxe BBQ, salades en/of verrassende gerechten vanuit een foodtruck.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast aan de stijl van de zomerborrel. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave DJ truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Zomerborrel organiseren

Wil je een gezellige zomerborrel laten organiseren voor jouw bedrijf? Bij Zomaar Events zorgen we ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten! Met zomerse aankleding en entertainment, toveren we iedere gewenste locatie om tot prachtige zonbestemming. Geef jouw gasten bijvoorbeeld het ultieme strandgevoel met een luxueuze cocktailbar, creëer exotische zomeravonden met een salsa cursus of geef jouw borrel het Ibiza-gevoel door de juiste aankleding en dj-acts. Wij kunnen ieder gewenst thema terug laten komen in jouw op maat gemaakte borrel. Wij ontzorgen je tijdens de organisatie van jouw borrel, van uitnodiging tot het bedankje achteraf. Laat jouw zomerborrel organiseren door Zomaar Events en ontdek hoe het is om te gast te zijn op je eigen evenement.

Zomerborrel organiseren voor jouw bedrijf

Een zomerborrel organiseren voor je bedrijf lijkt misschien een lastige opgave. Je wilt namelijk het zomergevoel overbrengen aan jouw gasten, maar hoe doe je dit nu precies? Zomaar Events helpt je graag bij het omtoveren van jouw kantoorpand, parkeerplaats of andere bedrijfslocatie tot een heuse vakantiebestemming. Dit doen we door jouw bedrijfslocatie volledig aan te kleden in de sferen van het door jou uitgekozen thema. Denk hierbij aan planten, meubels en muziek. Ook op het gebied van catering hebben wij oneindig veel mogelijkheden. Van een luxe cocktailbar en tapas tot aan een speciaalbieren truck met een uitgebreide BBQ. Entertainment op een evenement zoals een zomerborrel is een goede toevoeging om jouw zomerborrel leven in te blazen. Ben je meer van de live muziek? Of zie je toch liever een DJ in een super gave DJ-truck? Wij creëren herinneringen, door jouw ideale zomerborrel op maat te organiseren. 

Zomerborrel laten organiseren door Zomaar Events

Wil je volledig ontzorgd worden en te gast zijn op je eigen zomerborrel? Laat het organiseren van een zomerborrel dan maar aan Zomaar Events over! Samen bespreken we de wensen voor het organiseren van een zomerborrel zodat wij een voorstel kunnen doen dat hier volledig op is afgestemd. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je te gast bent op je eigen zomerborrel. Hierdoor kun jij je bezighouden met het maken van herinneringen.

Wil je een offerte aanvragen? Of wil je misschien eerst nog wat extra informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder bij het organiseren van een zomerborrel!