WELKE BORREL SPREEKT JOU AAN?

Er is altijd wel een goed moment voor een borrel! En of het nu lente, zomer, herfst of winter is, wij hebben voor elk jaargetijd een passende invulling!

NIEUWJAARSBORREL

Begin het jaar goed met een borrel voor het personeel of klanten. Wij zorgen ervoor dat het een borrel wordt, waar nog het hele jaar over na gepraat wordt.

 

MEER INFORMATIE NIEUWJAARSBORREL

ZOMERBORREL

De zomer of lente is hét ideale moment om een gezellige borrel te organiseren. De flesjes Corona en flessen rosé staan alvast koud! Met onze bier- en foodtrucks kunnen wij alle kanten op.

meer informatie zomerborrel

WINTERBORREL

In de koude wintermaanden  zorgen wij voor een sfeervolle borrel door middel van onze strechtenten, heaters en vuurkorven. Geniet van een winterse BBQ met een glas Glühwein!

MEER INFORMATIE WINTERBORREL

KERSTBORREL

Door de juiste aankleding, entertainment en catering, zorgen wij voor een succesvolle borrel in kerstsferen. Wordt het een Broodje Bratwurst, Flammkuchen of toch een winterse stamppot?

MEER INFORMATIE KERSTBORREL

HOE WERKT HET?

Weet je welke borrel het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn om de borrel te organiseren!

Een unieke bedrijfsborrel op eigen locatie

Een bedrijfsborrel organiseren op eigen locatie? Bij Zomaar Events ben je aan het juiste adres! Ons ervaren team weet als geen ander hoe ieder bedrijventerrein omgetoverd kan worden tot sfeervolle evenementenlocatie. Wij regelen de volledige borrel, van muzikale invulling, smakelijk eten en drinken, tot de aankleding in ieder gewenst thema. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsborrel een onvergetelijke belevenis wordt en ook jij kunt genieten van het evenement.

Bedrijfsborrel organiseren

Wil jij een bedrijfsborrel organiseren die je gasten zich nog lang zullen herinneren? Laat het dan over aan Zomaar Events. Onze ervaren eventmanagers regelen alles met aandacht voor detail en maken van jouw bedrijfsborrel een groot succes. Samen bespreken we jouw wensen en organiseren we een bedrijfsborrel die perfect aansluit bij jouw bedrijf en gasten. Of het nu gaat om het kiezen van een thema, het regelen van entertainment, of het samenstellen van een menu, wij ontzorgen jou volledig. Met onze hulp zal jouw bedrijfsborrel een onvergetelijke ervaring worden.

Een complete bedrijfsborrel op locatie

Er komt veel kijken bij het organiseren van een bedrijfsborrel. Dit geldt niet alleen voor de voorbereidingen, maar ook voor de dag zelf. Wij nemen jullie zorgen graag uit handen en zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van het evenement. Of deze nu op eigen locatie of daarbuiten is, een specifiek thema heeft of ‘gewoon gezellig’ moet zijn, bij ons is alles mogelijk. Met oog voor detail doen wij er alles aan om de bedrijfsborrel alle wensen te laten overtreffen en ben je verzekerd van een uniek evenement waar jouw personeel nog lang over napraat.

Bedrijfsborrel organiseren in thema

Wil jij een unieke bedrijfsborrel organiseren in een zelfgekozen thema? Bij Zomaar Events hebben wij jarenlange ervaring met het organiseren van borrels en feesten in diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een zonnig Ibiza-thema of een gezellig oktoberfest. Wij laten het door jullie gekozen thema overal in terugkomen, van de promotiematerialen, tot het volledige terrein. Op verzoek kan zelfs het barpersoneel zich kleden op het thema. Wij maken van iedere themaborrel een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat wordt.