WELKE BORREL SPREEKT JOU AAN?

Er is altijd wel een goed moment voor een borrel! En of het nu lente, zomer, herfst of winter is, wij hebben voor elk jaargetijd een passende invulling!

NIEUWJAARSBORREL

Begin het jaar goed met een borrel voor het personeel of klanten. Wij zorgen ervoor dat het een borrel wordt, waar nog het hele jaar over na gepraat wordt.

 

MEER INFORMATIE NIEUWJAARSBORREL

ZOMERBORREL

De zomer of lente is hét ideale moment om een gezellige borrel te organiseren. De flesjes Corona en flessen rosé staan alvast koud! Met onze bier- en foodtrucks kunnen wij alle kanten op.

meer informatie zomerborrel

WINTERBORREL

In de koude wintermaanden  zorgen wij voor een sfeervolle borrel door middel van onze strechtenten, heaters en vuurkorven. Geniet van een winterse BBQ met een glas Glühwein!

MEER INFORMATIE WINTERBORREL

KERSTBORREL

Door de juiste aankleding, entertainment en catering, zorgen wij voor een succesvolle borrel in kerstsferen. Wordt het een Broodje Bratwurst, Flammkuchen of toch een winterse stamppot?

MEER INFORMATIE KERSTBORREL

HOE WERKT HET?

Weet je welke borrel het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn om de borrel te organiseren!

Wil jij een bedrijfsborrel laten organiseren?

Ben je op zoek naar een partner die voor jou een bedrijfsborrel kan organiseren? Niet zomaar een borrel waar je personeel bij elkaar staat en drinkt, maar echt een bijzondere borrel die mensen nog lang gaan herinneren! Met die bijzondere bedrijfsborrel gaan we bij Zomaar Events graag aan de slag. We hebben mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met het organiseren van borrels en die er graag voor zorgen dat jouw borrel ook helemaal tot in de details perfect is geregeld. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan gaan we graag eens met je om tafel zitten om al onze opties met je door te nemen.

Een bedrijfsborrel met een thema

Als je ervoor wil zorgen dat jouw bedrijfsborrel echt bijzonder is, dan is het goed om hier een thema voor te bedenken. Wij hebben een groot aantal thema’s voor je klaarstaan, waarbij wij er met een mooie aankleding voor zorgen dat het thema de juiste sfeer heeft. Kom gewoon eens bekijken welke thema’s je bij ons allemaal kunt kiezen. Daarna is het belangrijk om ook te bekijken wat voor eten en drinken je bij de borrel aan je mensen wil aanbieden. Tot slot heb je nog de keuze uit muziek, speciale acts of kinderactiviteiten, om de borrel helemaal af te maken.

Een bedrijfsborrel laten organiseren door Zomaar Events

Bij Zomaar Events hebben we veel ervaring met het organiseren van een bedrijfsborrel waar mensen het nog lang over hebben. We raden je dan ook aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen om te zien wat we allemaal voor je kunnen organiseren. We vinden het heel belangrijk om jou en je mensen een middag of avond te geven die echt bijzonder is. Op onze website vind je een offerteformulier. Vul dit even in en stuur het door naar ons. Wij zorgen er dan voor dat je binnen 24 uur een offerte binnen hebt.