Welk personeelsevenement spreekt jou aan?

PERSONEELSFEEST

Om het personeel te bedanken voor hun inzet, verdient het personeel een spetterend feest! Door onze ervaring, weten wij hoe je een origineel personeelsfeest met impact kan creëren. 

meer informatie personeelsfeest

JUBILEUMFEEST

Gefeliciteerd, want het is tijd voor jullie jubileumfeest! Wij weten wat er nodig is om jullie jubileum onvergetelijk te maken en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen jubileum. 

MEER INFORMATIE JUBILEUMFEEST

FAMILIEDAG

De relatie tussen privé- en werksfeer wordt sterker door middel van een familiedag. Wij helpen je hiermee graag verder om een dag te creëren voor zowel jong en oud. 

meer informatie familiedag

KERSTMARKT VOOR PERSONEEL

Vier de kerst met het personeel! Waan je in winterse sferen door het gebruik van kerstkramen, vuurkorven en warme chocolademelk op een kerstmarkt voor het bedrijf.

MEER INFORMATIE KERSTMARKT VOOR PERSONEEL

Samen maken we het personeelsevenement onvergetelijk

Ben je op zoek naar een passende invulling voor jouw personeelsevenement? Wellicht is het een idee om het personeelsevenement te laten organiseren door een van onze ervaren projectmanagers. Je personeelsevenement organiseren door Zomaar Events is vertrouwd en zorgt ervoor dat je evenement gegarandeerd een succes wordt. Bij ons ben je niet een van de zovelen waarbij we elke keer opnieuw hetzelfde personeelsevenement organiseren. Wij vinden het belangrijk dat een evenement bij jou past. Elk evenement is voor ons maatwerk waarbij we afstemmen op het bedrijf, de doelstelling en natuurlijk de gasten. Jij vertelt ons wat voor budget je hebt en wat de wensen zijn, wij verrassen je met een personeelsweekend, een familiedag of een personeelsfeest.

Met een personeelsevenement bouwen aan een hecht team

Een personeelsevenement is het moment waarop je je personeel kunt bedanken en nieuw personeel kunt betrekken bij het team. Een hecht team ontstaat in een ontspannen sfeer, aan ons de taak deze te creëren. Wil je graag een personeelsevenement door middel van een groepsactiviteit, of wil je een compleet dagprogramma, of voel je toch meer voor een unieke feestavond? Of wil je je liever laten verrassen?  Jij roept, wij draaien.

Wat bij jou past

Samen kijken we naar een personeelsevenement wat wij jou en je personeel past. Een gezellige feestavond kan bestaan uit een grappig thema waarbij iedereen verkleed moet komen. Een dagprogramma is een mogelijkheid om maximaal te kunnen genieten. Een bedrijfsfestival werkt sfeer verhogend, we gaan op zoek naar leuke activiteiten en regelen leuke foodtrucks. Zolang het evenement maar iets is waar jij en je personeel blij van worden. Jullie hebben erg hard gewerkt en verdienen het om alles even los te kunnen laten en te genieten. Kortom, welke optie je ook kiest het wordt sowieso een geslaagd evenement.