KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSFESTIVAL

Een bedrijfsfestival is de ideale manier om het personeel te bedanken in een informele setting. We kleden elke locatie aan door riet, bamboe, stretchtenten en veel kleur! Het gevarieerde entertainment, stijlvolle foodtrucks, biertrucks en optredens van een DJ of Liveband maakt het helemaal af!

meer informatie bedrijfsfestival

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling van de opening van het nieuwe kantoorpand, een open dag bij het bedrijf of het vieren van het bedrijfsjubileum!

meer informatie relatie evenement

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen. 

meer informatie over borrels

KERSTEVENEMENTEN

Sluit het jaar goed af met een mooi kerstevenement! Denk bijvoorbeeld eens aan een kerstmarkt, waar het personeel hun eigen kerstgeschenken kan uitkiezen!

meer informatie kerstevenementen

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Een uniek bedrijfsevenement laten organiseren

Hebben jouw hardwerkende collega’s een bedankje verdiend? Viert jouw bedrijf binnenkort een jubileum of heb je eigenlijk geen reden nodig voor een mooi bedrijfsevenement? Zomaar Events helpt graag bij de organisatie van jullie ideale bedrijfsevenement. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat ook jij kunt genieten van het festival, het feestje of de borrel. Eerst luisteren wij aandachtig naar jullie wensen, deze verwerken we in een voorstel. Vervolgens passen wij dit voorstel aan naar feedback. Bij goedkeuring gaan wij aan de slag. Wij regelen alles van de uitnodiging tot muziek, activiteiten, aankleding, personeel, hapjes en drankjes. Ons doel is om de klant te gast te laten zijn op zijn eigen evenement, om zo herinneringen te creëren bij alle bezoekers van het prachtige bedrijfsevenement.

Een bedrijfsevenement om nooit te vergeten

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat een onvergetelijk bedrijfsevent organiseert voor jou en je collega’s? Zomaar Events regelt unieke evenementen voor iedere gelegenheid. Moeiteloos toveren wij iedere loods, parkeerplaats of bedrijfskantine om in een onherkenbare evenementenlocatie. Liever een externe locatie? Geen probleem! Het is voor ons altijd een mooie uitdaging om de ideale evenementenlocaties te vinden buiten de deur. Dit kan goed van pas komen wanneer er bijvoorbeeld een centrale plek gevonden moet worden tussen meerdere bedrijfspanden in of wanneer het bedrijfsevenement éxtra speciaal moet zijn. Of het nu om een buiten- of binnenlocatie gaat, Zomaar Events zorgt voor een goede voorbereiding en een perfecte uitvoering van jouw ideale bedrijfsevenement. Wij creëren herinneringen.

Waarom een bedrijfsevenement organiseren?

Een bedrijfsevenement is de perfecte manier om iets extra’s te doen voor jouw medewerkers, klanten of relaties. Met een mooi feest, een spectaculair festival of een gezellige borrel, -familiedag of -kerstmarkt worden medewerkers dichter bij elkaar gebracht en maken zij herinneringen die nog lang naklinken. Daarnaast kan een bedrijfsevent een uitstekende manier zijn om de merkidentiteit te versterken en de banden tussen jouw bedrijf, medewerkers en klanten te versterken.

Voor medewerkers is een bedrijfsevenement het perfecte moment om op de hoogte gebracht te worden van (nieuwe) bedrijfsdoelstellingen en zorgt het voor meer samenhorigheid en motivatie op de werkvloer. Viert jouw bedrijf binnenkort een bedrijfsjubileum, de opening van een nieuw pand of is er een andere reden om een bedrijfsevenement te organiseren? Laat jouw wensen horen en wij organiseren een uniek bedrijfsevenement voor je waar je zelf te gast bent!

Meer informatie nodig over een bedrijfsevenement op maat?

Neem gerust een kijkje op onze website, om inspiratie op te doen voor jouw volgende bedrijfsevenement. Op onze portfoliopagina is een greep uit onze meest recente evenementen te zien. In onze bedrijfsvideo leggen we in één minuut uit wie we zijn en wat we doen.

Nogsteeds interessant? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan. In de aanvraag laat je kort weten wanneer je wat voor evenement zou willen laten organiseren. Naar aanleiding van deze aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Tijdens deze telefonische kennismaking nemen we alle wensen samen door. Op basis van jullie wensen maken wij een voorstel. Hierin staat zo gedetailleerd mogelijk hoe wij jullie evenement gaan organiseren. Hierbij wordt rekening gehouden met jullie wensen en budget.

We komen graag langs om dit voorstel persoonlijk toe te lichten. Tijdens deze eerste ontmoeting maken we kennis en scherpen we het voorstel aan. Een tweede versie van het voorstel volgt spoedig. Als deze akkoord is kunnen we aan de slag. Jullie krijgen een evenementenplan van ons en wij zorgen ervoor dat de eventuele materialen, locatie, muziekacts, entertainment, eten en drinken vastgelegd wordt. We nemen de volledige organisatie uit handen en zorgen ervoor dat ook jij zorgeloos kunt genieten van het evenement.

Wil je hier meer over weten of de mogelijkheden eens met ons doornemen? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsevenement laten organiseren door Zomaar Events

Wij zijn expert in het organiseren van unieke bedrijfsevenementen op maat. Bederijfsevenementen kunnen medewerkers samenbrengen, klantrelaties sterker maken, inspireren, motiveren en mooie herinneringen creëren. Met aandacht voor detail organiseren wij jouw ideale bedrijfsevenement, waar nog lang over nagepraat wordt. Bij ons ben je te gast op jouw eigen evenement. Wij ontzorgen onze klanten volledig, zodat zij volop kunnen genieten van hun ideale evenement.