KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSFESTIVAL

Een bedrijfsfestival is de ideale manier om het personeel te bedanken in een informele setting. We kleden elke locatie aan door riet, bamboe, stretchtenten en veel kleur! Het gevarieerde entertainment, stijlvolle foodtrucks, biertrucks en optredens van een DJ of Liveband maakt het helemaal af!

meer informatie bedrijfsfestival

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling van de opening van het nieuwe kantoorpand, een open dag bij het bedrijf of het vieren van het bedrijfsjubileum!

meer informatie relatie evenement

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een uniek bedrijfsevenement of event organiseren

Binnenkort iets te vieren? Wil je een bedrijfsevenement organiseren en ervoor zorgen dat dit een event wordt om nooit te vergeten? Je kunt dit natuurlijk zelf organiseren, maar dit brengt veel tijd en werk met zich mee. Dan kies je er toch gewoon voor om jouw bedrijfsevenement te laten organiseren door een bedrijf die alle tijd en werk voor jou uit handen neemt! Je vindt de kennis en ervaring om een fantastisch bedrijfsevenement te organiseren bij Zomaar Events. Onze medewerkers staan alvast klaar om voor jou en je medewerkers aan de slag te gaan. Wil je graag een speciaal thema tijdens jouw bedrijfsevent? Wij van Zomaar Events zijn gespecialiseerd in het organiseren van speciale bedrijfsevenementen met een thema. Uiteraard ligt de keuze van het thema bij jullie, maar we denken graag met je mee.

Een bedrijfsevenement om nooit te vergeten

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jou een bedrijfsevent organiseert dat jij en je personeel niet snel zullen vergeten? Dan ben je op het juiste adres aangekomen. Bij Zomaar Events hebben we namelijk een groot aantal mogelijkheden voor je klaarstaan als het op het organiseren van een evenement aankomt. Je hebt bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende thema’s, om je event nog meer bijzonder te maken. We kunnen bij je langskomen met een drank- en foodtruck voor een echte outdoor happening, maar we kunnen ook binnen een speciaal event voor je organiseren.

Waarom een bedrijfsevent organiseren?

Een bedrijfsevenement is een effectieve manier om medewerkers te motiveren en te betrekken bij bijvoorbeeld (nieuwe) bedrijfsdoelstellingen. Ook kan een bedrijfsevent ervoor zorgen dat medewerkers een gevoel van saamhorigheid ontwikkelen, waardoor ze wellicht meer gemotiveerd worden om samen te werken aan het behalen van de bedrijfsdoelen. Daarnaast kan het event een uitstekende manier zijn om de merkidentiteit te versterken en de banden tussen jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw klanten te versterken. Andere aanleidingen om een bedrijfsevenement te laten organiseren zijn:

Niets is ons te gek, laat ons jouw wensen horen en wij organiseren een uniek bedrijfsevenement die je nooit meer zult vergeten.

Meer informatie nodig over een uniek bedrijfsevent?

Neem gerust een kijkje op onze website, om alvast te zien wat voor mogelijkheden we je allemaal te bieden hebben. We werken in de regel volgens drie stappen. Om te beginnen kijken we samen met jou wat voor thema je event moet hebben. Als we dit hebben besloten, gaan we aan de hand van je budget en wensen bekijken wat jij allemaal op het gebied van catering bij het evenement wilt hebben. Dan bekijken we in stap drie nog even of je graag extra entertainment op het bedrijfsevenement nodig hebt. 

Als je de hiervoor genoemde keuzes hebt gemaakt, bekijken we of je nog aanvullend entertainment bij je evenement wilt hebben. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een DJ, een band of een spectaculaire act. We hebben alles in huis om je evenement nog meer speciaal te maken. Wil je hier meer over weten of de mogelijkheden eens met ons doornemen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook het offerteformulier invullen. Wij sturen je dan binnen 24 uur een offerte terug.

Bedrijfsevenement laten organiseren door Zomaar Events

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jou een bedrijfsevent organiseert dat jij en je personeel niet snel zullen vergeten? Dan ben je op het juiste adres aangekomen. Bij Zomaar Events hebben we namelijk een groot aantal mogelijkheden voor je klaarstaan als het op het organiseren van een evenement aankomt. Je hebt bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende thema’s, om je event nog meer bijzonder te maken. We vinden het belangrijk dat jij straks een evenement kunt organiseren waar mensen het nog lang over hebben. Een bijzondere gelegenheid die van begin tot eind tot in de details is geregeld. Een uniek en gezellig event waar jij verder niks aan hoeft te doen, alleen maar genieten!