KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een uniek bedrijfsevenement organiseren

Heb jij binnenkort iets te vieren met je bedrijf en wil je ervoor zorgen dat dit een evenement wordt om nooit te vergeten? Als je dit dan zelf wil gaan doen, dan kan dat veel tijd en werk kosten. Kies er gewoon voor om dat evenement te laten organiseren door een bedrijf dat hier ervaring mee heeft. Je vindt de kennis en ervaring om een fantastisch bedrijfsevenement te organiseren bij Zomaar Events. We hebben mensen klaarstaan die graag voor jou aan de slag gaan. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van speciale evenementen met een thema. Jij hebt daarbij uiteraard de keuze wat voor thema dat gaat worden.

Een bedrijfsevenement laten organiseren door Zomaar Events

We vinden het belangrijk dat jij straks een evenement kunt organiseren waar mensen het nog lang over hebben. Een bijzondere gelegenheid die van begin tot eind tot in de details is geregeld. Een uniek en gezellig event waar jij verder niks aan hoeft te doen, alleen maar genieten! Op onze website vind je een overzicht van de thema’s die we voor je klaar hebben staan. Wij gaan dan bekijken welke aanvullende onderdelen er bij dit thema nog nodig zijn om je mensen helemaal in het thema weg te laten zinken. Bekijk dan even wat voor eten en drinken je op je feest wil. We kunnen langskomen met een drink- en foodtruck, maar het is ook mogelijk om binnen een mooie bar neer te zetten.

Meer weten over onze evenementen?

Als je de hiervoor genoemde keuzes hebt gemaakt, gaan we bekijken of je nog aanvullend entertainment bij je evenement wil hebben. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een DJ, een band of een spectaculaire act. We hebben alles in huis om je evenement nog meer speciaal te maken. Wil je hier meer over weten of de mogelijkheden eens met ons doornemen? Kom dan eens kijken op onze website, of neem contact met ons op. Je kunt ook het offerteformulier invullen. Wij sturen je dan binnen 24 uur een offerte terug.