Ontzorgen

Wij ondersteunen en ontzorgen je bij de organisatie van jullie bedrijfsjubileum. Van begin tot eind nemen wij de volledige organisatie uit handen. Met onze creatieve en verrassende ideeën, creëren wij een bedrijfsjubileum met blijvende impact. Vier je bedrijfsjubileum op een bijzondere manier

Een bedrijfsjubileum gaat over een bijzonder moment. Bij een jubileum hoort een feest en dat wordt hoogstens een keer in de vijf jaar gevierd. Wij van Zomaar Events zien het niet als één dag maar als een periode waarin je relatief of werknemers nog beter aan je kunt binden als bedrijf. Dat kun je doen door ze letterlijk op een voetstuk te zetten door ze te bedanken met een speech, zet ze in het zonnetje en laat zien wat je ze te bieden hebt. Een bedrijfsjubileum is ook de ideale situatie om te vertellen wat voor plannen je hebt als het gaat om de toekomst van het bedrijf, neem je werknemers en relaties hier bewust in mee. Hierdoor zullen zij zich verbonden voelen met jouw bedrijf. Wij kunnen je ontzorgen en een compleet bedrijfsjubileum organiseren.

Een bedrijfsjubileum vraagt om creativiteit

Een bedrijfsjubileum is bijzonder en je leeft er als werkgever misschien al wel heel lang naartoe. Zo’n dag wordt bijzonder door een opvallend concept. Wij van Zomaar Events komen bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen maar je vooral ook te inspireren met ideeën die wij al voor je hebben. Na dit moment gaan wij aan de slag met het bedenken van een passend concept en we zorgen voor een perfecte uitvoering hiervan. Een bedrijfsjubileum laten organiseren was nog nooit zo’n succes. Wij nemen de catering uit handen, zorgen voor een leuk en inspirerend programma en toveren de locatie om als een waar evenemententerrein.

Een onvergetelijke dag

Wij creëren een onvergetelijke beleving als het gaat om jouw bedrijfsjubileum. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe zeer je naar deze dag hebt toegeleefd. Wij brengen de doelen van de organisatie in kaart en bedenken hierop passend een té gek thema.