TE GAST OP JULLIE EIGEN EVENEMENT!

Wij ondersteunen en ontzorgen je bij de organisatie van jullie bedrijfsjubileum. Van begin tot eind nemen wij de volledige organisatie uit handen. Met onze creatieve en verrassende ideeën, creëren wij een bedrijfsjubileum met blijvende impact. 

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van het bedrijfsjubileum. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kunnen wij uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op het bedrijfsjubileum? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat het jubileum aansluit bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. Het is tenslotte een belangrijke dag waar het bedrijf perfect uitgelicht moet worden. 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van het bedrijfsjubileum. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking.

 

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit juist op de doelgroep en evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Zijn er interessante sprekers die aansluiten bij het bedrijfsjubileum? Of is juist één op één entertainment geschikt voor deze dag? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt aanpakken. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

Vier je bedrijfsjubileum op een bijzondere manier

Een bedrijfsjubileum gaat over een bijzonder moment. Bij een jubileum hoort een feest en dat wordt hoogstens een keer in de vijf jaar gevierd. Wij van Zomaar Events zien het niet als één dag maar als een periode waarin je relatief of werknemers nog beter aan je kunt binden als bedrijf. Dat kun je doen door ze letterlijk op een voetstuk te zetten door ze te bedanken met een speech, zet ze in het zonnetje en laat zien wat je ze te bieden hebt. Een bedrijfsjubileum is ook de ideale situatie om te vertellen wat voor plannen je hebt als het gaat om de toekomst van het bedrijf, neem je werknemers en relaties hier bewust in mee. Hierdoor zullen zij zich verbonden voelen met jouw bedrijf. Wij kunnen je ontzorgen en een compleet bedrijfsjubileum organiseren.

Een bedrijfsjubileum vraagt om creativiteit

Een bedrijfsjubileum is bijzonder en je leeft er als werkgever misschien al wel heel lang naartoe. Zo’n dag wordt bijzonder door een opvallend concept. Wij van Zomaar Events komen bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen maar je vooral ook te inspireren met ideeën die wij al voor je hebben. Na dit moment gaan wij aan de slag met het bedenken van een passend concept en we zorgen voor een perfecte uitvoering hiervan. Een bedrijfsjubileum laten organiseren was nog nooit zo’n succes. Wij nemen de catering uit handen, zorgen voor een leuk en inspirerend programma en toveren de locatie om als een waar evenemententerrein.

Een onvergetelijke dag

Wij creëren een onvergetelijke beleving als het gaat om jouw bedrijfsjubileum. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe zeer je naar deze dag hebt toegeleefd. Wij brengen de doelen van de organisatie in kaart en bedenken hierop passend een té gek thema.