TE GAST OP JULLIE EIGEN EVENEMENT!

Wij ondersteunen en ontzorgen je bij de organisatie van jullie bedrijfsjubileum. Van begin tot eind nemen wij de volledige organisatie uit handen. Met onze creatieve en verrassende ideeën, creëren wij een bedrijfsjubileum met blijvende impact. 

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van het bedrijfsjubileum. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kunnen wij uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op het bedrijfsjubileum? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat het jubileum aansluit bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. Het is tenslotte een belangrijke dag waar het bedrijf perfect uitgelicht moet worden. 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van het bedrijfsjubileum. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking.

 

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit juist op de doelgroep en evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Zijn er interessante sprekers die aansluiten bij het bedrijfsjubileum? Of is juist één op één entertainment geschikt voor deze dag? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt aanpakken. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

Een jubileumfeest organiseren

Heb jij binnenkort een jubileum? Wil je van dit jubileum echt iets bijzonders maken en ben je nu op zoek naar een bedrijf dat je hierbij kan helpen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Zomaar Events. Wij weten wel hoe je een bijzonder feest moet bouwen. Hoe je echt iets moet organiseren wat mensen zich nog jaren gaan herinneren. We gaan daarvoor graag een keer samen met jou om tafel zitten. Bekijken welke elementen jij bij je jubileumfeest allemaal wilt hebben en hoe jij je gasten wilt verwennen. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk ook even op onze site kijken, we hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan over de verschillende evenementen die we voor je op poten kunnen zetten.

Een bijzonder bedrijfsjubileum vieren

Een bedrijfsjubileum gaat over een bijzonder moment. Bij een jubileum hoort een feest en dat wordt hoogstens een keer in de vijf jaar gevierd. Wij van Zomaar Events zien het niet als één dag maar als een periode waarin je relatief of werknemers nog beter aan je kunt binden als bedrijf. Dat kun je doen door ze letterlijk op een voetstuk te zetten door ze te bedanken met een speech, zet ze in het zonnetje en laat zien wat je ze te bieden hebt. Een bedrijfsjubileum is ook de ideale situatie om te vertellen wat voor plannen je hebt als het gaat om de toekomst van het bedrijf, neem je werknemers en relaties hier bewust in mee. Hierdoor zullen zij zich verbonden voelen met jouw bedrijf. Wij kunnen je ontzorgen en een compleet bedrijfsjubileum organiseren.

Het jubileum van je bedrijf vieren

Wil jij een bedrijfsjubileum vieren met je mensen? Met personeel dat nu nog bij je werkt, maar ook mensen die niet meer bij je werken? Dan raden wij je aan om gewoon even te kijken bij de mogelijkheden op dit gebied die wij je allemaal te bieden hebben. Bij een jubileum is het goed om ook bij de geschiedenis van je bedrijf stil te staan. Wij doen dit altijd op een creatieve, originele manier. Als je een bedrijfsjubileum gaat vieren, dan is dit hét moment om de successen die je bereikt hebt met je bedrijf te memoreren, maar ook om vooruit te kijken naar nieuwe kansen. Laten we duidelijk zijn: als een jubileum geen moment is om een spetterend feest te organiseren, dan weten we niet wat dit wel is!

Een bedrijfsjubileum vraagt om creativiteit

Een bedrijfsjubileum is bijzonder en je leeft er als werkgever misschien al wel heel lang naartoe. Zo’n dag wordt bijzonder door een opvallend concept. Wij van Zomaar Events komen bij je langs om jouw wensen in kaart te brengen maar je vooral ook te inspireren met ideeën die wij al voor je hebben. Na dit moment gaan wij aan de slag met het bedenken van een passend concept en we zorgen voor een perfecte uitvoering hiervan. Een bedrijfsjubileum laten organiseren was nog nooit zo’n succes. Wij nemen de catering uit handen, zorgen voor een leuk en inspirerend programma en toveren de locatie om als een waar evenemententerrein.

Een jubileumfeest laten organiseren door Zomaar Events

Een jubileum moet een onvergetelijke gebeurtenis zijn. Je viert dat toch iets wat jij alleen, of met een groep mensen, hebt bereikt. Dan mag daar ook best iets speciaals van gemaakt worden! We hebben hier een groot aantal opties voor klaarstaan. We vinden daarbij dat elk event uniek moet zijn. We nemen dan ook jouw specifieke wensen met je door en laten je zien wat voor verschillende dingen wij voor je kunnen organiseren. Zomaar Events heeft een aantal barren, drank- en foodtrucks waarmee je elk feest tot iets bijzonders kunt maken.

Wil jij een bedrijfs- of jubileumfeest laten organiseren?

Samen met jou gaan we een mooi evenement plannen. Daarna kun je alles helemaal aan ons overlaten. We zorgen ervoor dat je evenement mooi op poten wordt gezet, dat de catering helemaal geregeld is en dat er, als jij dat wilt, ook entertainment bij je jubileumfeest aanwezig is. Als wij een jubileumfeest organiseren, dan zorgen wij ervoor dat het een feest is dat je nooit meer zult vergeten, maar de mensen die bij je feest aanwezig zijn ook niet. Je jubileumfeest laten organiseren door Zomaar Events? Neem hier dan contact over op met ons.