Wie zijn wij?

Wij creëren herinneringen bij de gasten van de publieks- en bedrijfsevenementen die wij organiseren en zorgen ervoor dat de klant te gast is op zijn eigen evenement. Een motto dat wij als full-service evenementenbureau, met kantoren in Heerhugowaard en Haarlem, in elke opdracht tot uiting laten komen.

Met een team van 10 vaste medewerkers hebben wij elk aspect in huis om tot een fantastisch evenement te komen. Mogen wij jullie een onvergetelijke dag bezorgen? Jullie bepalen het, wij regelen het!

Eind 2015 heb ik Zomaar opgericht met één motto:
“de klant is te gast op zijn eigen evenement”. Een motto dat we in elke opdracht laten terugkomen. Ik kijk uit naar een mooie toekomst vol herinneringen van mooie events!

Evenementenbaas

Yuhwi Hoebe

Ik doe er alles aan om jou en je collega’s een onvergetelijk evenement te geven.

Graag neem ik je mee door de mogelijkheden, zodat we er samen een fantastische dag van maken!  

Senior Event Manager

Fanna Steensma

Van idee tot uitvoering! Het hele proces meemaken van het organiseren van een evenement geeft mij zoveel energie. De blije gezichten en de complimenten achteraf zorgen ervoor dat ik elke dag met een goed gevoel aan het werk ga!

Event Manager

Noah Houweling

Niets is voor mij te gek. Ik krijg energie van het op- en afbouwen van alle uiteenlopende feesten die wij organiseren. Tussendoor schenk ik met een grote glimlach de drankjes voor jullie in!

Event Medewerker

Bram van Veen

Het leven is toch een feestje!? Of het nu een borrel, feest of festival is: ik ben van de partij! Ik word er blij van om jullie een topdag te bezorgen. Tijdens evenementen run ik de bars maar buffelen tijdens events op- en afbouwen draai ik mijn hand niet voor om!

Event Medewerker

Meike Tolsma

We moeten de wereld vaker vertellen wat voor leuke dingen we doen! Ik ben wekelijks bezig om te zorgen dat onze volgers op social media weten wat wij met Zomaar Events zoal doen!

Marketing en Socials

Manon Luijt

Als stagiair bij Zomaar Events werk je actief mee aan de organisatie van diverse publieksfestivals en ben je actief tijdens uiteenlopende bedrijfsevenementen.

Stagiair Assistent Eventmanager

Ben jij dit? Mail of bel ons!

Even terug in de tijd

Zomaar Events is opgezet door drie jeugdvrienden en is onderdeel van Three 85. Alle drie hebben zij een passie voor horeca, evenementen en ondernemen. In 2007 organiseerden de heren het eerste grootschalige evenement om zich vervolgens voornamelijk bezig te houden met festivalcatering. Ondertussen begonnen zij steeds meer verschillende publieks- en bedrijfsevenementen te organiseren en daarom is daar vanaf 2016 de volle focus op gelegd.

Sindsdien heeft Zomaar Events talloze bedrijfsevenementen, zoals borrels, bedrijfsfestivals, personeel- en relatie evenementen, mogen organiseren en cateren. Dit deden wij niet alleen voor leuke kleinschalige bedrijven maar ook voor grotere spelers als fonQ, Young Capital, Bergman Clinics en het Ministerie van Justitie.

Tijdens de coronacrisis is het roer omgegooid en zijn we naast de evenementen met “afstand” de leukste borrelpakketten gaan verzenden! Ook daarmee hebben we de medewerkers van ruim 2.500 bedrijven mogen verrassen met een mooi samengestelde borrel- of cadeaupakket en deze omslag heeft ons door deze “evenementencrisis heen geleidt. Inmiddels verzorgen we weer de beste feesten, borrels en festivals door het hele land!