Wie zijn wij?

Wij creëren herinneringen bij de gasten van de publieks- en bedrijfsevenementen die wij organiseren. Naast herinneringen creëren, toveren wij een lach op het gezicht van de ontvangers van onze cadeaupakketten. 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de klant te gast is op zijn eigen evenement. Een motto dat wij als full-service evenementenbureau, met kantoren in Heerhugowaard en Haarlem, in elke opdracht tot uiting laten komen.

Mogen wij jullie een onvergetelijke dag bezorgen? Neem gerust contact met ons op!

meet the team Yuhwi

Eind 2015 heb ik Zomaar opgericht met één motto:
“de klant is te gast op zijn eigen evenement”. Een motto dat we in elke opdracht laten terugkomen. Ik kijk uit naar een mooie toekomst vol herinneringen en cadeaus!

Eigenaar

Yuhwi Hoebe

Meet the team Robin

Ik sta de hele dag klaar om je te ondersteunen waar nodig! Daarnaast zorg ik voor de administratie rondom binnenkomende orders. Vragen over een bestelling? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Hoofd Klantenservice

Robin Strijdonck

Meet the team Dionne

Het is mijn missie om voor iedere gelegenheid en voor ieder persoon een mooi, passend en origineel geschenk te vinden. Het uitspreken van je waardering is een prachtig iets. Onze geschenken helpen je erbij!

Hoofd Geschenken

Dionne van den Ham

Ik doe er alles aan om jou en je collega’s een onvergetelijk evenement te geven.

Graag neem ik je mee door de mogelijkheden, zodat we er samen een fantastische dag van maken. Bij ons ben je altijd gast op je eigen feest! 

Hoofd Events

Fanna Steensma

Van de biertruck tot aan schminken in de kinderhoek, i’m your man! Ik doe graag m’n best om jouw wensen om te zetten in de praktijk, zodat je een onvergetelijk evenement zult hebben samen met al je vrienden of collega’s!

Event Organisator

Bram Kuik

Meet the team joost

Ik zorg ervoor dat jouw bestelling keurig wordt ingepakt en op tijd meegaat met onze distributeur. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van jouw cadeaupakket!

Hoofd Magazijn

Joost Roelofs

Even terug in de tijd

Zomaar Events & Geschenken is opgezet door drie jeugdvrienden en is onderdeel van Three 85. Alle drie hebben zij een passie voor horeca, evenementen en ondernemen. In 2007 organiseerden de heren het eerste grootschalige evenement om zich vervolgens voornamelijk bezig te houden met festivalcatering. Ondertussen begonnen zij steeds meer verschillende publieks- en bedrijfsevenementen te organiseren en daarom is daar vanaf 2016 de volle focus op gelegd.

Sindsdien heeft Zomaar Events talloze bedrijfsevenementen, zoals borrels, bedrijfsfestivals, personeel- en relatie evenementen, mogen organiseren en cateren. Dit deden wij niet alleen voor leuke kleinschalige bedrijven maar ook voor grotere spelers als fonQ, Dell, Young Capital en Bergman Clinics.

Tijdens de coronacrisis is het roer omgegooid en zijn we naast de evenementen met “afstand” de leukste borrelpakketten gaan verzenden! Ook daarmee hebben we de medewerkers van ruim 1.000 bedrijven mogen verrassen met een mooi samengestelde borrel- of cadeaupakket.