Wie zijn wij?

Wij zijn een full-service evenementenbureau uit Noord Holland en gespecialiseerd in bedrijfsfestivals en personeelsfeesten. Onze missie is dat de klant te gast is op zijn eigen evenement. Met onze jarenlange ervaring binnen de horeca- en evenementenbranche weten wij precies wat we moeten doen voor een goede voorbereiding en een perfecte uitvoering. 

Met een hecht team van vaste medewerkers hebben wij elk aspect in huis om tot een fantastisch evenement te komen. Mogen wij jullie een onvergetelijke dag bezorgen? Jullie bepalen het, wij regelen het!

Ik heb Zomaar Events opgericht met één motto:
“de klant is te gast op zijn eigen evenement”. Een motto dat we in elke opdracht laten terugkomen. Ik kijk uit naar een mooie toekomst vol herinneringen van mooie events!

Evenementenbaas

Yuhwi Hoebe

Jullie evenement in beeld brengen is waar ik enorm veel energie uit haal. Samen terugkijken op een onvergetelijke dag gaat het beste met het perfecte plaatje!


Marketingspecialist
Floortje van der Linden

Van idee tot uitvoering! Het hele proces meemaken van het organiseren van een evenement geeft mij zoveel energie. De blije gezichten en de complimenten achteraf zorgen ervoor dat ik elke dag met een goed gevoel aan het werk ga!

Senior Event Manager

Noah Houweling

Jullie evenement tot leven zien komen, vanaf het allereerste idee tot de uitvoering, is waar mijn passie ligt! In mijn werk als Event Manager kan ik mijn creativiteit kwijt door originele concepten te bedenken en tot in detail uit te werken.


Event Manager
Zoë de Bruine

Niets is voor mij te gek. Ik krijg energie van het op- en afbouwen van alle uiteenlopende feesten die wij organiseren. Tussendoor schenk ik met een grote glimlach de drankjes voor jullie in!

Event Manager

Luuk van Zilt

Evenementen Team

Onze evenementen kunnen niet bestaan zonder onze evenementen toppers!

Fanna

Bram

Julian

 Meike

Justin & Jay

Tom

Altijd een gezellige, ervaren barcrew!

Even terug in de tijd

Zomaar Events is opgezet door Kas, Jeroen en Yuhwi, drie jeugdvrienden uit de omgeving van Alkmaar. Het evenementenbureau is onderdeel van Three 85 en alle drie hebben zij een passie voor horeca, evenementen en ondernemen.

In 2007 organiseerden de heren het eerste grootschalige evenement, om zich vervolgens voornamelijk bezig te houden met festivalcatering. Ondertussen begonnen zij steeds meer verschillende publieks- en bedrijfsevenementen te organiseren en daarom is daar vanaf 2016, onder de leiding van Yuhwi, de volle focus op gelegd.

Sindsdien heeft Zomaar Events honderden evenementen, zoals borrels, bedrijfsfestivals, personeel- en relatie evenementen, mogen organiseren voor uiteenlopende bedrijven uit heel Nederland.