Een greep uit onze meest recente evenementen:

GGZ

JUBILEUMFESTIVAL

Drie verschillende GGZ instellingen vierden in 2022 en 2023 hun jubilea door middel van spectaculaire bedrijfsfestivals voor in totaal 7.500 werknemers. 

Lees meer

ViVa! Zorggroep

BEDRIJFSFESTIVAL

Op 28 september 2023 vond het ViVa! Festival plaats. Dit bedrijfsfestival voor ruim 2.000 zorgmedewerkers werd gehouden in recreatiegebied Geestmerambacht.

Lees meer

Amsta

PERSONEELSFEEST

Voor ruim 1.000 medewerkers van Amsta organiseerden we in maart 2023 een onvergetelijk personeelsfeest in Het Sieraad in Amsterdam

Lees meer

Mastermate

JUBILEUMFESTIVAL

Voor het 25-jarig bestaan van Mastermate toverde wij het buitenterrein van het nieuwe distributiecentrum om tot een sfeervolle festivallocatie.

Lees meer

fonQ

BEDRIJFSOPENING & PERSONEELSFEESTEN

Vanaf 2019 organiseren wij diverse evenementen voor fonQ. Van de opening van het nieuwe pand tot klantendagen en personeelsfeesten in verschillende thema’s

Lees meer

Van Kampen Groep

KERSTMARKT & -FEEST

In december 2022 en 2023 kwam het personeel van VKG bij elkaar om te genieten van een spectaculair kerstfeest! Daarnaast werd er in 2022 een kerstmarkt georganiseerd.

Lees meer

EBS

JUBILEUMFEEST

Het 10-jarig bestaan van EBS werd twee dagen lang groots gevierd. 1.200 medewerkers kwamen bijeen in de Pulppersloods om dit heugelijke moment samen te vieren. 

lees meer

Page Group

BEDRIJFSFESTIVAL

Het zomerfeest van Michael Page vond plaats aan Lunet aan de Snel. Een divers festival met talloze activiteiten stond klaar om de 350 personeelsleden een onvergetelijke dag te bezorgen.

Lees meer

Cavalier

OPENING BEDRIJFSPAND

Ruim 300 werknemers en relaties van Cavalier werden uitgenodigd voor een feestelijke opening met een avondvullend programma bij het nieuwe bedrijfspand.

Lees meer

Ziekenhuis Amstelland

PERSONEELSFEEST

In 2022 en 2023 organiseerden wij het personeelsfeest voor Ziekenhuis Amstelland. Op beide edities kreeg het parkeerterrein een zomers festivalthema.

Lees meer

Heerlijk Bergen

FOODFESTIVAL

Sinds 2018 organiseren wij het foodfestival Heerlijk Bergen. Dit gratis toegankelijke 3-daagse evenenement is voor vele Bergenaren het hoogtepunt van het jaar!

Lees meer

Woodlands Festival

PUBLIEKSFESTIVAL

In 2022 namen we dit publieksfestival over van de vorige organisatoren. We bliezen het evenement nieuw leven in en zijn druk bezig om dit evenement elk jaar te laten groeien en bloeien. 

Lees meer

Ook deze opdrachtevers waren te gast op hun eigen evenement