KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Het evenementenbureau voor Noord Holland

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau in Noord Holland dat voor jouw bedrijf een onvergetelijk evenement kan organiseren? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. We hebben ervaring met het regelen van de catering op evenementen van 50 t/m 10.000 bezoekers. Je kunt er dan ook op rekenen dat mensen bij jouw evenement geen honger of dorst zullen hebben. Je kunt op onze website meer informatie lezen over ons bedrijf en de mogelijkheden die je bij ons hebt. We hebben op een groot aantal evenementen in Noord Holland voor de omlijsting gezorgd.

Aan de slag met een evenementenbureau in Noord Holland

We vinden het belangrijk om jouw evenement tot een groot succes te maken. Of je nu een kleine groep mensen een fijne dag wil bezorgen, of een groot aantal mensen, wij staan voor je klaar met een oplossing. Wij hebben een passende oplossing voor elke situatie. Wil je een diner organiseren op een bepaalde locatie? Of heb je een evenement in gedachten voor duizenden mensen? Wij ontzorgen je helemaal als het op de catering aankomt. Daarbij kunnen we je ook van advies en hulp voorzien op het gebied van het organiseren van je evenement. Neem gewoon even contact met ons op om meer te weten te komen over wat er allemaal mogelijk is bij ons.

Meer weten over ons evenementenbureau voor Noord Holland?

Als je meer wil weten over wat ons evenementenbureau in Noord Holland allemaal voor je kan betekenen, dan hoef je hier alleen maar even contact over op te nemen met ons. We gaan dan samen met jou bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Waar ga je jouw evenement organiseren? Hoeveel mensen komen er? Wat voor drinken en eten wil je bij je evenement aanbieden? We helpen je graag met het organiseren van een evenement dat iedereen zich nog lang zal herinneren.