KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Evenementenbureau in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een full-service evenementenbureau in Noord-Holland dat jouw bedrijf kan helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement? Zoek niet verder! Met onze ervaring in het verzorgen van evenementen van 100 tot 10.000 bezoekers, kun je erop vertrouwen dat niemand jouw evenement ontevreden verlaat. Of dit nu een bedrijfsfestival, personeelsfeest, open dag of relatie evenement is, als evenementenbureau hebben we al op talloze evenementen in Noord-Holland gezorgd voor de perfecte omlijsting.

Een evenementenbureau inschakelen voor jouw ideale bedrijfsevenement in Noord-Holland

Of je nu een grootschalig bedrijfsfestival wilt organiseren voor jouw personeel, of een gezellige familiedag voor honderd man, ons evenementenbureau in Noord-Holland staat klaar om je te helpen met jouw ideale bedrijfsevenement. Bij Zomaar Events weten we wat nodig is om jouw evenement onvergetelijk te maken. Zo kunnen je gasten genieten van muziek, culinaire verrassingen en het leukste één op één entertainment. En toveren wij iedere locatie om in een thema naar keuze. Neem gerust contact op met ons evenementenbureau in Noord-Holland om meer te ontdekken over de mogelijkheden.

Over Zomaar Events in Noord-Holland

Zou je graag een mooi bedrijfsevenement willen organiseren, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? De professionals van Zomaar Events bieden de ondersteuning die je nodig hebt! Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsfestivals, personeelsfeesten, familiedagen, kerstmarkten, en ga zo maar door. Er is geen aanvraag die ons boven de pet gaat. Wij geven voor iedere opdracht 110 procent met als doel om de klant te gast te laten zijn op zijn eigen evenement en herinneringen te creëren bij iedereen die bij het evenement betrokken is.

Wil je inspiratie opdoen voor jouw volgende evenement? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons evenementenbureau in Noord-Holland en kom meer te weten over de mogelijkheden.