KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Evenementenbureau in Alkmaar

Bij ons evenementenbureau in Alkmaar staan we klaar om je te voorzien van een passende oplossing voor jouw evenement, of je nu een intieme groep mensen een onvergetelijke dag wilt bezorgen of een grootschalig evenement wilt organiseren voor een groot aantal gasten. Bij ons evenementenbureau in Alkmaar streven we ernaar om bij elk evenement een blijvende herinnering te creëren die de gast lang zal achterblijven. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden die we bij Zomaar Events kunnen bieden? We nodigen je graag uit voor een gesprek, waarin we samen kunnen kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan maken we een op maat gemaakt voorstel, zodat jouw evenement een doorslaand succes wordt.

Werk samen met hét evenementenbureau in Alkmaar

Ben je op zoek naar een full-service evenementenbureau in Alkmaar dat jouw bedrijf kan helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement? Bij Zomaar Events begrijpen we de unieke behoeften en wensen die komen kijken bij het creëren van een geslaagd evenement. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in het verzorgen van evenementen van diverse groottes, staan we garant voor oplossingen die voldoen aan jouw verwachtingen. Of het nu gaat om een sprankelend personeelsfeest, een boeiende open dag of een succesvol relatie evenement, wij hebben al talloze evenementen in Alkmaar voorzien van de perfecte omlijsting. We geloven in de juiste mix van entertainment, catering en organisatie om een geslaagd evenement te creëren. Daarom werken we nauw samen met jou om jouw visie tot leven te brengen.

Meer weten over ons evenementenbureau?

Met oog voor detail en creatieve ideeën streven we bij ons evenementenbureau in Alkmaar ernaar om elk aspect van jouw evenement te perfectioneren. Ons toegewijde team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning. Heb je al een idee hoe je jouw evenement wilt vormgeven? We stellen een op maat gemaakt plan op dat voldoet aan jouw verwachtingen en budget. Zo zorgen we er bij Zomaar Events voor dat ieder evenement tot in de puntjes verzorgd is en een blijvende herinnering wordt. 

Neem vandaag nog contact op met ons evenementenbureau in Alkmaar en ontdek de mogelijkheden om jouw evenement tot een groot succes te maken. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring waar nog lang over na gepraat zal worden.