WELK RELATIE EVENEMENT SPREEKT JOU AAN?

BEDRIJFSOPENING

De opening van het nieuwe kantoor of bedrijfspand moet perfect verlopen, want je organiseert deze maar één keer! Voor een verrassende bedrijfsopening is een dosis creativiteit nodig, wij helpen je hier graag mee verder. 

MEER INFORMATIE BEDRIJFSOPENING

OPEN DAG

Geef een kijkje achter de schermen bij het bedrijf door het organiseren van een open dag voor relaties en klanten. Hoe organiseer je een open dag die blijft hangen bij de gasten met rendement? Met deze vraag willen wij jou helpen!

MEER INFORMATIE OPEN DAG

BEDRIJFSJUBILEUM

Gefeliciteerd, want jullie bedrijf is jarig! Organiseer deze bijzondere dag met klanten, relaties en personeel om het succes van het bedrijf te vieren. Voor een creatieve invulling van jullie bedrijfsjubileum, zit je bij ons goed! 

MEER INFORMATIE BEDRIJFSJUBILEUM

Krijg je klant in beweging met een relatie evenement

Een relatie evenement is de perfecte manier om relaties en potentiële klanten aan je te kunnen binden. Je kunt ze een kijkje achter de schermen geven bij jouw bedrijf, samen iets vieren of kennis overdragen. Het zorgt voor een beweging. Een relatie evenement organiseren is waar wij van Zomaar Events veel ervaring in hebben. We kunnen het inmiddels dromen, wil je ook jouw relatie evenement laten organiseren door ons? Leuk. Dan gaan we met elkaar in gesprek. We willen jou en je bedrijf beter leren kennen. Ook willen we weten waarom het evenement voor jou van belang is. Het doel van je relatie evenement en de cultuur die bij jouw bedrijf heerst, zijn essentieel voor een goed en geslaagd concept. Wij zorgen ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Je doelgroep verleiden tijdens een relatie evenement

Tijdens een relatie evenement zijn alle ogen gericht op jou. Iedereen wil met je in gesprek en nu is hét moment om je boodschap over te brengen. Wij vinden het belangrijk dat je relaties in plaats van een boodschap of een verhaal aan te horen, het ook echt ervaren. We kiezen een pakkend thema met een goed gevuld programma. We voeren de look & feel door in alles wat maar betrekking heeft op het evenement, denk hierbij aan leuke filmpjes maar ook aan de aankleding en de uitnodigingen. We zorgen voor een interactief programma zodat je gasten continu geprikkeld blijven en keer op keer verrast worden.

Ook na je relatie evenement aanwezig zijn

Het is fijn dat het evenement geslaagd was. Om toch in de hoofden van je relaties te blijven is het essentieel dat er een goede opvolging komt in de vorm van een verslag of bijvoorbeeld leuke foto’s.