WELK RELATIE EVENEMENT SPREEKT JOU AAN?

BEDRIJFSOPENING

De opening van het nieuwe kantoor of bedrijfspand moet perfect verlopen, want je organiseert deze maar één keer! Voor een verrassende bedrijfsopening is een dosis creativiteit nodig, wij helpen je hier graag mee verder. 

MEER INFORMATIE BEDRIJFSOPENING

OPEN DAG

Geef een kijkje achter de schermen bij het bedrijf door het organiseren van een open dag voor relaties en klanten. Hoe organiseer je een open dag die blijft hangen bij de gasten met rendement? Met deze vraag willen wij jou helpen!

MEER INFORMATIE OPEN DAG

BEDRIJFSJUBILEUM

Gefeliciteerd, want jullie bedrijf is jarig! Organiseer deze bijzondere dag met klanten, relaties en personeel om het succes van het bedrijf te vieren. Voor een creatieve invulling van jullie bedrijfsjubileum, zit je bij ons goed! 

MEER INFORMATIE BEDRIJFSJUBILEUM

Klanten in beweging met een relatie evenement

Ben je op zoek naar een manier om relaties te ontmoeten? Denk dan eens aan het organiseren van een relatie evenement. Dit is de ideale manier om (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Zo kun je ze een kijkje achter de schermen geven, samen iets vieren of kennis overdragen. Wij helpen je graag bij een relatie event organiseren zoals een bedrijfsopening, open dag of een bedrijfsjubileum. Wil je jouw relatie evenement laten organiseren door ons? Dan willen wij graag eerst met je in gesprek gaan. Wij willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Zodat we weten waarom een relatie event voor jou nou zo belangrijk is. Hierdoor kunnen we samen met jou een relatie evenement organiseren die perfect aansluit op de dromen en cultuur van jouw bedrijf.

Relatie event organiseren voor je doelgroep

Tijdens een relatie event sta jij met jouw bedrijf in de spotlights. Dit is dus ook hét moment om je boodschap over te brengen. Naast het overbrengen van een boodschap vinden wij het ook erg belangrijk dat jouw relaties het evenement ook daadwerkelijk ervaren. Samen met jou kiezen we voor een passend thema dat bij jouw bedrijf en de reden van het event past. Dit doen we door het bedrijf aan te kleden in het thema, passende uitnodigingen te sturen en door bijvoorbeeld leuke filmpjes te laten zien. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat het belangrijk is om je relaties continu geprikkeld te houden. Om dit te realiseren zorgen wij voor een interactief programma, zodat je relaties het evenement ook echt ervaren.

Relatie evenement organiseren met entertainment

Tijdens een relatie event wil je jouw gasten natuurlijk volledig in de watten leggen. Wij kunnen en willen je hier graag bij helpen. Samen met jou kijken we naar gepaste catering voor jouw evenement. Kies bijvoorbeeld voor een biertruck of een stijlvolle bar. Ook kunnen wij stijlvolle foodtrucks voor je regelen. Of heb je liever dat onze chef koks op locatie voor luxe hapjes zorgen? Voor muziek en/of acts kunnen we van alles in huis halen. Bandjes, dj’s, goochelaars of een sneltekenaar. Als je ervoor kiest om ons een relatie event te laten organiseren, doen wij er alles aan om jouw relatie event onvergetelijk te maken!

Een relatie event laten organiseren

Ben je op zoek naar een bedrijf dat het organiseren van jouw bedrijfsfeest volledig uit handen neemt? Bij Zomaar Events gaan wij samen met jou een mooi evenement plannen. Wij zetten die vervolgens voor je in gang, zodat jij net als jouw relaties alleen maar hoeft te genieten. Wij zorgen ervoor dat jouw relatie evenement tot in de puntjes verzorgd is, van catering en aankleding tot aan entertainment. Benieuwd naar hoe wij jouw relatie evenement onvergetelijk kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een offerte aan.