WIJ ZORGEN VOOR EEN CREATIEVE INVULLING!

Voor een verrassende opening, is een dosis creativiteit nodig om de verwachtingen te overtreffen. Wij hebben de juiste mensen in dienst die een evenement kunnen organiseren dat werkt en verrast. Wij nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van de opening. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kan Zomaar Events uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op het openingsevenement? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat de opening past bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. 

 

 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van het openingsevenement. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit op de doelgroep van het evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Wat voor sprekers worden er uitgenodigd en hoe wordt het officiële moment georganiseerd? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt regelen.

bekijk de entertainment mogelijkheden

Indruk maken met een bedrijfsopening

Jouw trots mag gedeeld worden met je relaties, mensen die belangrijk voor jou en je bedrijf zijn met een bedrijfsopening. Een bedrijfsopening is het moment dat je moet pakken, jouw visitekaartje. Het is gelijk een manier om relaties aan je te binden, je geeft hierbij een stukje van jezelf door letterlijk je bedrijfspand open te stellen en te delen. Je wilt je niet bezig hoeven houden met het voorzien in drankjes of hapjes. Ook wil je je niet bezig houden met het versieren van het pand, je wilt vooral genieten van wat je hebt bereikt en dit delen met mensen die je lief hebt. Een bedrijfsopening laten organiseren door ons is dan een heel goed idee. Wij ontzorgen je en verzorgen de opening compleet van A tot Z. Een bedrijfsopening organiseren is iets waar wij goed in zijn en al jarenlang ervaring in hebben.

Een op maat gemaakte bedrijfsopening

Elk bedrijf is anders en elke opening is speciaal. Daarom vinden wij dat het altijd iets moet zijn wat goed bij jou past. We organiseren een bedrijfsopening die impact maakt, die jou en je relaties altijd zal blijven herinneren aan die mooie dag. We gaan graag met je in gesprek. We openen het bedrijf op een unieke manier, een opening die niemand zal verwachten. We kunnen voorzien in hapjes en drankjes, maar ook in gebak en ballonnen met jouw logo. Ook aankleding als een rode loper kunnen we regelen en niet te vergeten een goede fotograaf en heerlijke muziek.

Een krachtige boodschap

Naast dat de opening iets feestelijks kan zijn, kan het ook boodschap vertellen. De identiteit van het bedrijf, de klanten en de medewerkers maken het succes van het bedrijf en hier willen we met de bedrijfsopening graag op inspelen. Laat een blijvende indruk achter.