Een creatieve invulling van jouw bedrijfsopening

Wil je een feestelijke opening van je bedrijf organiseren? Dan is een creatieve insteek perfect om de verwachtingen van bezoekers te overtreffen. Laat Zomaar Events jouw openingsfeest organiseren en ervaar de luxe van te gast zijn op je eigen feestelijke opening.

UITNODIGING

Na een persoonlijke kennismaking en een op maat gemaakt voorstel, begint de voorbereiding van de opening. Hoe worden de uitnodigingen verstuurd? Een e-mail of brief is standaard, dit kan anders! Met welk design wordt er gewerkt en hoe verloopt de registratie? Al deze elementen kan Zomaar Events uit handen nemen. 

offerte aanvragen

STIJL

Wat wil je uitstralen op het openingsevenement? Een belangrijke vraag, waar wij graag samen naar kijken om te zorgen dat de opening past bij jullie bedrijf. Van begin tot eind dient alles in dezelfde stijl gecommuniceerd en georganiseerd te worden. 

 

 

offerte aanvragen

CATERING

Van een indrukwekkende bar tot een echte biertruck en van een vrouw met een champagne jurk tot een zingende kelner, de invulling wordt bepaald aan de hand van de stijl van het openingsevenement. Daarnaast kunnen onze chefkoks van alles verzorgen, van luxe hapjes tot smaakvolle gerechten vanuit foodtrucks en van een stijlvol walking dinner tot live cooking show.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment kan een evenement maken of breken. Het is belangrijk dat dit op de doelgroep van het evenement wordt afgestemd. Van een stijlvolle jazz band tot een dj met lekkere achtergrond muziek. Wat voor sprekers worden er uitgenodigd en hoe wordt het officiële moment georganiseerd? Door onze ervaring weten wij hoe je deze invulling het beste kunt regelen.

bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Bedrijfsopening organiseren

Een bedrijfsopening is een mijlpaal in de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf. Het is een moment om trots op te zijn en te delen met je medewerkers, klanten en zakelijke relaties. Bij Zomaar Events begrijpen we het belang van een feestelijke opening en staan we klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk openingsfeest voor bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand. Of je nu een klein of groot evenement wilt, wij hebben de expertise en ervaring om jouw visie tot leven te brengen. Laat ons jouw bedrijfsopening organiseren en geniet van een spectaculaire en succesvolle opening.

Een bedrijfsopening is een mijlpaal in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Het is een moment om trots op te zijn en te delen met je medewerkers, klanten en zakelijke relaties. Bij Zomaar Events begrijpen we het belang van een feestelijke opening en staan we klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk openingsfeest van een nieuw bedrijfspand of winkel. Of je nu een klein of groot evenement wilt, wij hebben de expertise en ervaring om jouw visie tot leven te brengen. Laat ons je bedrijfsopening organiseren en geniet van een spectaculaire en succesvolle opening.

Feestelijke opening laten organiseren door Zomaar Events

Bij Zomaar Events geloven we in maatwerk en aandacht voor detail. Wanneer je ons inschakelt om jouw bedrijfsopening te organiseren, zorgen wij ervoor dat elk aspect van het evenement perfect wordt uitgevoerd. Ons ervaren team van event planners zal samen met je werken om jouw wensen en doelstellingen te begrijpen. Van de decoratie en verlichting tot het entertainment en de catering, we regelen alles tot in de puntjes. Je kunt erop vertrouwen dat het openingsfeest een professionele uitstraling heeft die indruk maakt op je gasten.

Bij Zomaar Events streven we ernaar om de bedrijfsopening buitengewoon te maken. Ons creatieve team bedenkt unieke concepten en ideeën om jouw evenement te onderscheiden van de rest. Of je nu kiest voor een thematisch openingsfeest dat de waarden en identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt, of voor een meer formele en elegante ceremonie, wij zorgen voor een memorabele ervaring die je gasten nog lang zullen herinneren.

Openingsfeest laten organiseren

Het organiseren van een bedrijfsopening kan een complexe taak zijn. Bij Zomaar Events nemen we die stress van je weg. Ons toegewijde team zal de planning, logistiek en coördinatie van het evenement op zich nemen, zodat jij je kunt richten op je bedrijf en gasten. We werken samen met betrouwbare leveranciers, zorgen voor tijdige opstelling en afbouw, en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt op de dag van jouw bedrijfsopening.

Laat Zomaar Events jouw bedrijfsopening organiseren

Met Zomaar Events aan je zijde kun je vol vertrouwen je bedrijfsopening laten organiseren. Wij streven naar uitmuntendheid in elk detail en zorgen ervoor dat de feestelijke opening een onvergetelijk moment wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfspand kunnen openen met een spectaculair openingsfeest. Samen creëren we een evenement dat de groei en toekomst van jouw bedrijf weerspiegelt.