KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een open dag bij je bedrijf laten organiseren

Wil jij mensen kennis laten maken met je bedrijf? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je op dit gebied bij Zomaar Events allemaal te bieden hebben. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles wat evenementen te maken heeft. Ook een open dag voor je bedrijf kunnen wij voor jou onvergetelijk maken. Bij een open dag wil je toch een goede indruk achterlaten op de mensen die daarbij langskomen. Wij zorgen ervoor dat dit zeker gaat gebeuren. Elk evenement dat wij organiseren wordt een onvergetelijke gebeurtenis.

Wil jij een open dag bij je bedrijf organiseren?

Bij een open dag wil je toch dat mensen een goede indruk krijgen van je bedrijf. Louter de deuren openzetten en een schaal met hapjes en pennen met je bedrijfslogo gaat daarbij niet helpen. Beter is het om een open dag te organiseren met het WOW-effect. Een open dag waar mensen met een goed gevoel weer bij weggaan. Vooral ook een open dag waarbij de mensen die voor je werken een trots gevoel krijgen. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit allemaal wordt geregeld. We komen graag een keer bij je langs op je bedrijf om alle mogelijkheden op dit gebied met je door te nemen.

Laat Zomaar Events de open dag voor je bedrijf organiseren

Zomaar Events is gespecialiseerd op het gebied van feesten en evenementen die mensen zich nog lang zullen heugen. We raden je dan ook aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden op dit gebied te bespreken. Je kunt ook altijd op onze website kijken bij de vele voorbeelden die we hier klaar hebben staan. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een indruk te krijgen van de kosten die bij een bijzondere open dag voor je bedrijf komen kijken.