KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Organiseren open dag

Een open dag of open huis is een uitstekende manier om mensen kennis te laten maken met jouw organisatie, bedrijf of instelling. Het kan helpen om nieuwe klanten of studenten aan te trekken, en het biedt ook de mogelijkheid om bestaande relaties te versterken. Een goed georganiseerde open dag kan ervoor zorgen dat bezoekers zich welkom en gewaardeerd voelen en dat ze een positieve indruk krijgen van wat jouw organisatie te bieden heeft. Maar wat wil je nu eigenlijk precies laten zien op zo’n open dag? Bij Zomaar Events zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen. Wij helpen je graag verder bij het uitzoeken van een thema, catering en entertainment voor jouw open dag. We zorgen ervoor dat alles is afgestemd op het bedrijf en jouw persoonlijke wensen.

Open dag organiseren voor bedrijven

Een open dag voor bedrijven kan een effectieve manier zijn om potentiële klanten, partners en werknemers een kijkje achter de schermen te geven. Een goed georganiseerde open dag kan niet alleen bijdragen aan de reputatie en bekendheid van het bedrijf, maar ook aan het versterken van relaties met klanten en partners. Door het organiseren van de open dag volledig uit handen te geven heb jij alle tijd om jouw kennis en ervaringen te delen met bezoekers. Het uit handen geven van de organisatie heeft zo nog meer voordelen. Je hoeft helemaal nergens naar om te kijken, alles wordt voor je geregeld. Hierdoor kunnen niet alleen de bezoekers, maar ook jij, volop genieten.

Open dag bedrijf laten organiseren

Het organiseren van een open dag kan een hele uitdaging zijn, vooral als je niet precies weet waar je moet beginnen. Maar geen zorgen: Zomaar Events is er om te helpen! Ons ervaren team kan de organisatie van jouw open dag volledig uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte locatie, het opzetten van informatieve presentaties of het verzorgen van entertainment en activiteiten voor de bezoekers, Zomaar Events kan alles voor je regelen. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van evenementen in allerlei soorten en maten, en kunnen dus ook jouw open dag tot een succes maken. Zodra wij op de hoogte zijn van al jouw wensen en behoeften gaan we aan de slag met het organiseren van de open dag. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten! Wil jij de open dag van jouw bedrijf laten organiseren door Zomaar Events? Neem gerust  contact met ons op voor meer informatie.