KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een onvergetelijke bedrijfsfamiliedag organiseren

Wil jij een keer iets bijzonders doen voor je bedrijf? Ben je dankbaar voor de inzet die je mensen keer op keer weer tonen en wil jij je mensen daarvoor bedanken? Een bedrijfsfamiliedag is dan een perfecte optie. Het is bij uitstek een dag waarbij je de waardering kunt tonen en waar ook de familie van je mensen dan op een leuke manier bij betrokken is. Zomaar Events helpt je graag bij het organiseren van een onvergetelijke bedrijfsfamiliedag. Je hebt bij het organiseren van deze dag te maken met verschillende leeftijden, die allemaal op een eigen manier willen worden vermaakt. Wij houden hier altijd rekening mee bij het organiseren van een van onze feesten.

Laat ons je bedrijfsfamiliedag organiseren

Bij Zomaar Events weten we wat er allemaal bij komt kijken om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. We zorgen voor een verrassende dag voor jong en oud, op een bijzondere locatie. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het feest bij je eigen bedrijf te laten organiseren, maar je kunt het ook aan ons overlaten om een mooie plek te vinden voor je familie evenement. Daarbij bekijken we ook graag de stijl van je feest. Denk aan een foodtruckfestival, een speciale themadag of een festival met vermaak voor alle leeftijden. Wij denken graag met je mee en zetten hierbij onze ervaring in.

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfamiliedag?

We vertellen je graag meer over wat er allemaal bij komt kijken om een bedrijfsfamiliedag te organiseren voor je mensen. We komen dan bij je langs en nemen alle opties met je door. Uiteraard hebben we op deze website ook veel informatie voor je klaarstaan. Neem deze eens door om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is bij een bedrijfsfamiliedag. Je vindt hier onder andere ook informatie over de catering en het entertainment dat wij op deze dag aan je kunnen leveren. Vraag via deze site een vrijblijvende offerte aan om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en kosten.