Bedrijfsfeest met impact!

Met de juiste aanpak kan een bedrijfsfeest veel meer zijn dan een gezellig feest. Een bedrijfsfeest dient een totaalbeleving te zijn, wat betrokkenheid creëert voor de medewerkers, klanten en relaties. Wij gaan deze uitdaging graag voor jullie aan!

Jullie bepalen het, wij regelen het!

LOCATIE

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

CATERING

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

Bekijk de catering mogelijkheden

STIJL

Gaan jullie voor een ontspannen feest met een chill out area en een gezellige band of gaan jullie voor knallende feest met een spectaculaire lichtshow en een toffe line-up? Waar jullie ook voor kiezen, wij voeren de stijl tot in detail door! Werkelijk alle thema’s en wensen op het gebied van styling zijn mogelijk. Wij voeren de gekozen stijl door tot in de uitnodiging, aankleding, het type foodtrucks, en zelfs onze eigen crew zorgt ervoor dat ze in stijl aan het werk gaan.

offerte aanvragen

ENTERTAINMENT

Vanaf het begintraject werken wij samen tot een bedrijfsfeest die helemaal naar jullie wens is. Belangrijke onderwerpen als doelgroep, doelstelling en de invulling van het evenement, komen hier zeker aan bod. Wij maken een passend voorstel en ons persoonlijke gesprek nemen we alles in één keer door en worden er onderdelen verwijderd of juist toegevoegd. Vervolgens zorgen wij voor de perfecte uitvoering van het evenement. 

Bekijk de entertainment mogelijkheden

CREATIVITEIT

Voor het organiseren van een origineel bedrijfsfeest, is er een dosis creativiteit voor nodig. Hoe verras je jouw gasten en hoe wordt het ‘wow-effect’ gecreëerd? Gelukkig hebben wij hiervoor de juiste medewerkers in dienst, die de meest verrassende en unieke elementen bedenken voor elke doelgroep. Ieder bedrijfsfeest is bij ons uniek, waarbij we er voor zorgen dat het alle verwachtingen overtreft.

offerte aanvragen

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren

Ben jij opzoek naar een partij die de organisatie van jouw bedrijfsfeest uit handen neemt? Wil je een feest beleven die blijvende herinneringen creërt bij jou en al je genodigden? Dan is Zomaar Events de juiste partij voor jou! Of je nu een spectaculaire locatie zoekt, culinair wilt genieten, uit wilt pakken met activiteiten en entertainment of gaat voor een gezellige band. Wat je wens ook is, wij denken graag met je mee! Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest dat alle verwachtingen overtreft.

Zorg voor verbinding met een bedrijfsfeest

Wanneer werknemers een goede onderlinge band met elkaar hebben, ontstaat er een ontspannen werksfeer waarin personeel zichzelf kan zijn, er ruimte ontstaat voor ontwikkeling en wordt jouw bedrijf een plek waar werknemers met plezier naartoe gaan. De binding tussen personeel ontstaat meestal niet tussen 9:00 en 17:00, maar groeit tijdens mooie bedrijfsevenemten. Zomaar Events is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten en weet als geen ander hoe dit een verbindende factor kan zijn voor jouw personeel. Wij organiseren jouw ideale bedrijfsfeest op jullie eigen- of een externe locatie en kunnen verbindende activiteiten organiseren. Door samen te genieten van een mooi feest, herinneringen te creëren en de onderlinge relaties te verbeteren, wordt jouw bedrijfsfeest een waardevolle investering. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vraag de offerte aan en ontdek het zelf.

Een bedrijfsfeest op eigen locatie

Een bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie? Wij toveren jouw kantoorpand, bedrijfskantine, loods of parkeerterrein binnen mum van tijd om tot perfecte feestlocatie. Of je nu een feest wilt organiseren in een specifiek thema en wie de genodigden ook zijn, wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt. Bij Zomaar Events is de klant te gast op zijn eigen bedrijfsfeest en creëren we herinneringen bij iedereen die bij het evenement betrokken is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest op eigen locatie? Vraag de offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op via 072 220 4510. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en denken graag mee in de mogelijkheden bij het organiseren van jouw ideale bedrijfsfeest.

Een winters bedrijfsfeest vieren

Zomaar Events is specialist in bedrijfsfeesten. Een bedrijfsfeest geven in de winter? Waarom niet! Juist in de winter is het leuk om uit te kijken naar een spectaculair bedrijfsfeest met de leukste collega’s en/of belangrijke relaties. Voor winterfeesten kunnen wij prachtige binnenlocaties regelen, jouw bedrijf omtoveren tot evenementenlocatie of buiten tenten plaatsen met warme heaters en knusse haardvuren. We kleden het feest aan met prachtige, winterse decoratie en serveren winterse gerechten, warme chocolademelk en glühwein, naar wens. Dus weer of geen weer, Zomaar Events organiseert jouw ideale winterfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Een onvergetelijk winter bedrijfsfeest

Een winters bedrijfsfeest is een prachtige manier om licht te creëren in de donkere dagen. Door aankleding te faciliteren in winter- of kerst thema, de lekkerste winterse drankjes en gerechten te serveren en natuurlijk de juiste muziek en entertainment te regelen, worden jouw gasten positief verrast en zullen ze nog lang napraten over het geweldige winterfeest. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag de offerte aan.

Organiseer een feest bij jouw bedrijf

Wil jij jouw personeel en/of relaties een prachtige avond bezorgen? Bespaar jezelf de stress die komt kijken bij het organiseren hiervan en schakel de hulp in van Zomaar Events! Een bedrijfsfeest is het ideale moment stil te staan bij de successen van je bedrijf en op een ongedwongen manier in contact te komen met collega’s! Naast muziek, drankjes en hapjes, kunnen wij interessante sprekers, workshops en activiteiten organiseren. Om herinneringen te creëren tijdens een prachtige feestavond is het niet altijd nodig om een externe locatie te regelen! Wij toveren jouw bedrijfspand met gemak om tot een prachtige feestlocatie die de juiste sfeer uitstraalt van jouw bedrijfsfeest. Benieuwd hoe we dat precies aanpakken? Neem contact met ons op of vraag de offerte aan.

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfeest?

Op een prachtige locatie meezingen met jouw favoriete artiest? In de polonaise dansen met al jouw collega’s? Wij organiseren jouw droom bedrijfsfeest! Dit doen wij van het vinden van de perfecte locatie, tot styling, catering en entertainment. Of je nu precies weet wat je wil of juist een partij nodig hebt die met je meedenkt, samen komen wij er uit. Neem gerust contact met ons op of bekijk ons portfolio en zie met eigen ogen wat wij doen!