Bedrijfsfeest met impact!

Met de juiste aanpak kan een bedrijfsfeest veel meer zijn dan een gezellig feest. Een bedrijfsfeest dient een totaalbeleving te zijn, wat betrokkenheid creëert voor de medewerkers, klanten en relaties. Wij gaan deze uitdaging graag voor jullie aan!

Jullie bepalen het, wij regelen het!

LOCATIE

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

ORGANISATIE

Vanaf het begintraject werken wij samen tot een bedrijfsfeest die helemaal naar jullie wens is. Belangrijke onderwerpen als doelgroep, doelstelling en de invulling van het evenement, komen hier zeker aan bod. Wij maken een passend voorstel en ons persoonlijke gesprek nemen we alles in één keer door en worden er onderdelen verwijderd of juist toegevoegd. Vervolgens zorgen wij voor de perfecte uitvoering van het evenement. 

offerte aanvragen

CREATIVITEIT

Voor het organiseren van een origineel bedrijfsfeest, is er een dosis creativiteit voor nodig. Hoe verras je jouw gasten en hoe wordt het ‘wow-effect’ gecreëerd? Gelukkig hebben wij hiervoor de juiste medewerkers in dienst, die de meest verrassende en unieke elementen bedenken voor elke doelgroep. Ieder bedrijfsfeest is bij ons uniek, waarbij we er voor zorgen dat het alle verwachtingen overtreft.

offerte aanvragen

Een bedrijfsfeest op eigen locatie

Wil jij een speciaal bedrijfsfeest organiseren en heb je ook al een locatie in gedachten? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Zomaar Events. We hebben veel ervaring met het organiseren van evenementen die jij en je mensen nog lang zullen herinneren. Een bedrijfsfeest op eigen locatie is een unieke manier om jouw mensen de mogelijkheid te geven eens lekker te genieten van een bijzondere happening. Bij ons heb je daarbij de keuze uit meerdere thema’s. Wil j hier meer over weten? Op de overige pagina’s van deze website vind je uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Een uniek bedrijfsfeest op locatie

We gaan graag aan de slag met de organisatie van een evenement dat jij en de mensen bij je bedrijf zich lang zullen heugen. Kom gewoon eens kijken wat er allemaal mogelijk is bij ons. We raden je aan om te beginnen met het kiezen van een leuk thema voor je bedrijfsfeest op locatie. We zorgen daarbij voor een aankleding die helemaal bij dit thema past. Laat je ons een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren, dan zorgen wij er ook altijd voor dat er meer dan genoeg te eten en drinken is. Bekijk wat je budget hiervoor is en geef aan de hand daarvan aan wat je precies geserveerd wil hebben bij je bedrijfsfeest. Tot slot kun je dan ook nog even kijken of je extra entertainment op je feest wil. Ook hier hebben we meerdere mogelijkheden voor klaarstaan.

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we voor je in huis hebben? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat we hier allemaal voor informatie klaar hebben staan. Hier staat ook een offerteformulier. Vul dit in en we sturen je binnen 24 uur een offerte terug. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.