HOE WERKT HET?

1) KIES HET EVENEMENT

2) CATERING

3) ENTERTAINMENT

Een bedrijfsfeest op eigen locatie

Wil jij een speciaal bedrijfsfeest organiseren en heb je ook al een locatie in gedachten? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Zomaar Events. We hebben veel ervaring met het organiseren van evenementen die jij en je mensen nog lang zullen herinneren. Een bedrijfsfeest op eigen locatie is een unieke manier om jouw mensen de mogelijkheid te geven eens lekker te genieten van een bijzondere happening. Bij ons heb je daarbij de keuze uit meerdere thema’s. Wil j hier meer over weten? Op de overige pagina’s van deze website vind je uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Een uniek bedrijfsfeest op locatie

We gaan graag aan de slag met de organisatie van een evenement dat jij en de mensen bij je bedrijf zich lang zullen heugen. Kom gewoon eens kijken wat er allemaal mogelijk is bij ons. We raden je aan om te beginnen met het kiezen van een leuk thema voor je bedrijfsfeest op locatie. We zorgen daarbij voor een aankleding die helemaal bij dit thema past. Laat je ons een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren, dan zorgen wij er ook altijd voor dat er meer dan genoeg te eten en drinken is. Bekijk wat je budget hiervoor is en geef aan de hand daarvan aan wat je precies geserveerd wil hebben bij je bedrijfsfeest. Tot slot kun je dan ook nog even kijken of je extra entertainment op je feest wil. Ook hier hebben we meerdere mogelijkheden voor klaarstaan.

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we voor je in huis hebben? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat we hier allemaal voor informatie klaar hebben staan. Hier staat ook een offerteformulier. Vul dit in en we sturen je binnen 24 uur een offerte terug. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.