KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een bedrijfsfeest in de winter organiseren

Wil jij een bedrijfsfeest organiseren voor je personeel? Voor een bedrijfsfeest in de winter dat je mensen niet snel zullen vergeten raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Zomaar Events. We hebben namelijk mensen in dienst die als geen ander weten wat er bij een bedrijfsfeest allemaal onmisbaar is. We hebben door de jaren heen vele feesten georganiseerd, waar de mensen die erbij waren het nu nog over hebben. Een winter bedrijfsfeest behoort tot onze specialiteiten. Een feest waarbij het thema zo goed mogelijk wordt uitgewerkt zelfs als je bij wijze van spreken een winter bedrijfsfeest in de zomer zou willen houden!

Laat ons je bedrijfsfeest voor de winter organiseren

Zomaar Events is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten. Wij pakken het organiseren van een bedrijfsfeest met winter thema zo aan dat het meer wordt dan alleen maar een eenvoudige borrel. We kunnen dit feest organiseren op jullie eigen locatie, maar ook op een locatie elders. Deze kleden we dan uiteraard helemaal volgens het thema van het feest aan. We werken hiervoor samen met meerdere toplocaties, restaurants en hotels. Zo mag jij er op rekenen dat je feest echt onvergetelijk gaat worden, maar ook dat de locatie van alle gemakken is voorzien.

Een onvergetelijk winter bedrijfsfeest

Er zijn allerhande zaken te bedenken om van je winter bedrijfsfeest een bijzondere gelegenheid te maken. Wij hebben een flinke dosis creativiteit in huis, waarmee je erop mag rekenen dat ook jijzelf aangenaam verrast gaat worden. We zorgen daarbij dat het je personeel bij je feest nergens aan ontbreekt. We gaan bij elk bedrijfsfeest in de winter dat wij organiseren voor het echte WOW-effect. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie over onze feesten voor je klaarstaan. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Of vraag online vrijblijvend een offerte aan.