Bedrijfsfeest met impact!

Met de juiste aanpak kan een bedrijfsfeest veel meer zijn dan een gezellig feest. Een bedrijfsfeest dient een totaalbeleving te zijn, wat betrokkenheid creëert voor de medewerkers, klanten en relaties. Wij gaan deze uitdaging graag voor jullie aan!

Jullie bepalen het, wij regelen het!

LOCATIE

Een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

ORGANISATIE

Vanaf het begintraject werken wij samen tot een bedrijfsfeest die helemaal naar jullie wens is. Belangrijke onderwerpen als doelgroep, doelstelling en de invulling van het evenement, komen hier zeker aan bod. Wij maken een passend voorstel en ons persoonlijke gesprek nemen we alles in één keer door en worden er onderdelen verwijderd of juist toegevoegd. Vervolgens zorgen wij voor de perfecte uitvoering van het evenement. 

offerte aanvragen

CREATIVITEIT

Voor het organiseren van een origineel bedrijfsfeest, is er een dosis creativiteit voor nodig. Hoe verras je jouw gasten en hoe wordt het ‘wow-effect’ gecreëerd? Gelukkig hebben wij hiervoor de juiste medewerkers in dienst, die de meest verrassende en unieke elementen bedenken voor elke doelgroep. Ieder bedrijfsfeest is bij ons uniek, waarbij we er voor zorgen dat het alle verwachtingen overtreft.

offerte aanvragen

Een spetterend bedrijfsfeest organiseren?

Zomaar Events is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. We hebben altijd originele ideeën om ervoor te zorgen dat jouw event onvergetelijk wordt. Wil jij dan ook een keer een bedrijfsfeest organiseren voor de mensen die bij je bedrijf werken? Een bedrijfsfeest is iets dat altijd memorabel moet zijn. Dan wil je er toch ook voor zorgen dat het een feest wordt dat niemand ooit zal vergeten?

Als je op het punt staat om een bedrijfsfeest te organiseren, dan is het goed om eens na te denken over wat je precies wil tijdens het bedrijfsfeest. Moet het een feest worden waarbij de nadruk op eten en drinken ligt? Of wil je juist een feest waarbij er ook entertainment wordt verzorgd? Wat je wens ook is, wij nemen dit graag met je door om ervoor te zorgen dat jij straks het feest van het jaar kunt geven! Daarbij kunnen we dan ook samen met jou bekijken wat voor thema je voor je feest wil hebben.

Zorg voor verbinding met een bedrijfsfeest

Met een bedrijfsfeest zorg ervoor dat je werknemers dichter naar elkaar toe groeien. Dit omdat er een ongedwongen bijna relaxte sfeer zal hangen waar ze zichzelf kunnen zijn. Daarnaast zet je een bedrijfsfeest vaak in om iets bijzonders te vieren. Dit is dan ook het perfecte middel om je werknemers te bedanken voor de bijdrage en de toewijding die zij leveren aan jouw bedrijf. Op een informele wijze worden je werknemers betrokken bij je bedrijf om ervoor te zorgen dat het een blijvende herinnering wordt. We kunnen jullie eigen kantoorpand of parkeerplaats ombouwen tot volledige evenementenlocatie. Mocht je dat liever niet willen of is er te weinig ruimte, dan regelen wij een evenementenlocatie waar wij mee samenwerken. Wij zorgen dan voor een locatie die past bij je wensen.

Een bedrijfsfeest op eigen locatie

Wil jij een speciaal bedrijfsfeest organiseren en heb je ook al een locatie in gedachten? Dan ben je bij Zomaar events aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten wordt het sowieso een succes! Het geven van een bedrijfsfeest op eigen locatie is een perfecte manier om jouw personeel eens echt in het zonnetje te zetten. We kijken graag samen met jou naar het perfecte bedrijfsfeest die nog lang in het geheugen van jouw medewerkers zal blijven hangen. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. We raden aan om eerst een eventueel thema te kiezen voor jouw bedrijfsfeest op eigen locatie. wij zorgen er dan voor dat alles van aankleding tot hapjes en drankjes perfect aansluiten bij het thema.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest op eigen locatie? Neem dan gewoon even een kijkje of vul het offerteformulier in dan nemen wij binnen 24 contact met je op. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Een bedrijfsfeest in de winter organiseren

Wil jij een bedrijfsfeest organiseren voor je personeel? Voor een bedrijfsfeest in de winter dat je mensen niet snel zullen vergeten raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Zomaar Events. We hebben namelijk mensen in dienst die als geen ander weten wat er bij een bedrijfsfeest allemaal onmisbaar is. We hebben door de jaren heen vele feesten georganiseerd, waar de mensen die erbij waren het nu nog over hebben. Een winter bedrijfsfeest behoort tot onze specialiteiten. Een feest waarbij het thema zo goed mogelijk wordt uitgewerkt zelfs als je bij wijze van spreken een winter bedrijfsfeest in de zomer zou willen houden!

Zomaar Events is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten. Wij pakken het organiseren van een bedrijfsfeest met winter thema zo aan dat het meer wordt dan alleen maar een eenvoudige borrel. We kunnen dit feest organiseren op jullie eigen locatie, maar ook op een locatie elders. Deze kleden we dan uiteraard helemaal volgens het thema van het feest aan. We werken hiervoor samen met meerdere toplocaties, restaurants en hotels. Zo mag jij er op rekenen dat je feest echt onvergetelijk gaat worden, maar ook dat de locatie van alle gemakken is voorzien.

Een onvergetelijk winter bedrijfsfeest

Er zijn allerhande zaken te bedenken om van je winter bedrijfsfeest een bijzondere gelegenheid te maken. Wij hebben een flinke dosis creativiteit in huis, waarmee je erop mag rekenen dat ook jijzelf aangenaam verrast gaat worden. We zorgen daarbij dat het je personeel bij je feest nergens aan ontbreekt. We gaan bij elk bedrijfsfeest in de winter dat wij organiseren voor het echte WOW-effect. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie over onze feesten voor je klaarstaan. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Of vraag online vrijblijvend een offerte aan.

Organiseer een feest bij jouw bedrijf

De nieuwste trend op het gebied van bedrijfsevenementen is een bedrijfsfeest. Het kan zijn dat je als werkgever inhoudelijke doelstellingen op een ontspannen manier toch een beetje wilt benadrukken. Een bedrijfsfeest biedt de optie om deze twee werelden te combineren. Naast de ongedwongen sfeer die je met een bedrijfsfeest creëert kun je ook workshops of inspirerende sprekers aanbieden. Zo wordt een bedrijfsfeest onvergetelijk omdat je personeel daarnaast ook nog eens kennis op doet. Een feest kan ingezet worden voor een bedrijfsjubileum maar ook voor een officiële opening. Wat de situatie ook is, wij kunnen een bedrijfsfeest voor jou organiseren.

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfeest?

Een workshop uitvoeren op een bankje van hooibalen? Of onderuitgezakt in een hangmat luisteren naar een spreker? Je kunt bij ons een compleet bedrijfsfeest laten organiseren. We kunnen zorgen voor de bediening, de catering, styling en entertainment. Ook zijn er uitbreidingsmogelijkheden met foodtrucks en andere vormen van amusement. We kunnen een volledig concept voor je creëren met een origineel thema. Niets is ons te gek, neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest door te nemen.