FESTIVALS VOOR BEDRIJVEN

Niets is mooier dan een eigen festival! Een festival die aansluit bij de bedrijfscultuur en waar relaties en/of het personeel kunnen genieten van de lekkerste streetfood en de gaafste optredens. Zie je jezelf al staan met een ijskoud drankje in de zomerse temperaturen? 

LOCATIE

Een bedrijfsfestival op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse evenementenlocaties door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen
Heerlijk Bergen Zomaar Events

STIJL

Gaan jullie voor een ontspannen foodfestival of voor muziekfestival met een knallende line-up? Waar ook voor gekozen wordt, we voeren de stijl tot in detail door: van uitnodiging tot signing op het festival zelf.

Hout, bamboe, Tibetaanse vlaggetjes, gekleurde lampionnen of juist die industriële look die bij de locatie past: wij zorgen ervoor dat het er spatzuiver uit ziet!

offerte aanvragen

CATERING

Bij een festival horen foodtrucks en biertrucks! We hebben meerdere oude Volkswagen busjes met een authentieke uitstraling vanwaar de lekkerste gerechten geserveerd worden. De bars worden aangekleed in de juiste sfeer en door onze jarenlange ervaring in de horeca en festivalbranche kunnen wij moeiteloos grote groepen tegelijk bedienen.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het festival. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een A-artiest. Daarnaast denken wij ook juist aan het extra verassingselementen zoals een discocamper of levensgroot beerpong.

bekijk de entertainment mogelijkheden

Extra sfeer met een bedrijfsfestival

De nieuwste trend op het gebied van bedrijfsevenementen is een bedrijfsfestival. Het kan zijn dat je als werkgever inhoudelijke doelstellingen op een ontspannen manier toch een beetje wilt benadrukken. Een bedrijfsfestival biedt de optie om deze twee werelden te combineren. Naast de ongedwongen sfeer die je met een bedrijfsfestival creëert kun je ook workshops of inspirerende sprekers aanbieden. Zo wordt een bedrijfsfestival onvergetelijk omdat je personeel daarnaast ook nog eens kennis op doet. Een festival kan ingezet worden voor een bedrijfsjubilieum maar ook voor een officiële opening. Wat de situatie ook is, wij kunnen een bedrijfsfestival voor jou organiseren.

Een bedrijfsfestival is dé manier om verbinding te creëren

Een festival zorgt ervoor dat je werknemers dichter naar elkaar toe groeien, er heerst een ongedwongen bijna relaxte sfeer waar ze zichzelf kunnen zijn. Daarnaast zet je een bedrijfsfestival vaak in om iets bijzonders te vieren. Een festival is het perfecte middel om je werknemers te bedanken voor de bijdrage en de toewijding die zij leveren aan jouw bedrijf. Op een informele wijze worden je werknemers betrokken bij je bedrijf om ervoor te zorgen dat het een blijvende herinnering wordt. We kunnen jullie eigen kantoorpand of parkeerplaats ombouwen tot volledige evenementenlocatie. Mocht je dat liever niet willen of is er te weinig ruimte, dan regelen wij een evenementenlocatie waar wij mee samenwerken. Wij zorgen dan voor een locatie die past bij je wensen.

Een compleet pakket

Een workshop uitvoeren op een bankje van hooibalen? Of onderuit gezakt in een hangmat luisteren naar een spreker? Je kunt ons een compleet bedrijfsfestival laten organiseren. We kunnen zorgen voor de bediening, de catering, styling en entertainment. Ook zijn er uitbreidingsmogelijkheden met foodstrucks en andere vormen van amusement. We kunnen een volledig concept voor je creëren met een origineel thema.