FESTIVALS VOOR BEDRIJVEN

Niets is mooier dan een eigen festival! Een festival die aansluit bij de bedrijfscultuur en waar relaties en/of het personeel kunnen genieten van de lekkerste streetfood en de gaafste optredens. Zie je jezelf al staan met een ijskoud drankje in de zomerse temperaturen? 

LOCATIE

Een bedrijfsfestival op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse evenementenlocaties door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

STIJL

Gaan jullie voor een ontspannen foodfestival of voor muziekfestival met een knallende line-up? Waar ook voor gekozen wordt, we voeren de stijl tot in detail door: van uitnodiging tot signing op het festival zelf.

Hout, bamboe, Tibetaanse vlaggetjes, gekleurde lampionnen of juist die industriële look die bij de locatie past: wij zorgen ervoor dat het er spatzuiver uit ziet!

offerte aanvragen

CATERING

Bij een festival horen foodtrucks en biertrucks! We hebben meerdere oude Volkswagen busjes met een authentieke uitstraling vanwaar de lekkerste gerechten geserveerd worden. De bars worden aangekleed in de juiste sfeer en door onze jarenlange ervaring in de horeca en festivalbranche kunnen wij moeiteloos grote groepen tegelijk bedienen.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het festival. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een A-artiest. Daarnaast denken wij ook juist aan het extra verassingselementen zoals een discocamper of levensgroot beerpong.

Bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Een onvergetelijk bedrijfsfestival organiseren

Zomaar Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfestivals. Met originaliteit en creativiteit regelen wij een uniek festival speciaal voor jou en jouw collega’s! Van het kiezen van het perfecte terrein, tot stages, muzikanten, foodcourt en entertainment, alle opties zijn open! Niets is zo memorabel als een mooi bedrijfsfestival die aan alle wensen voldoet.

Een bedrijfsfestival organiseren waar nog jaren over nagepraat wordt? Bij Zomaar Events ben je bij de juiste partij. Doe inspiratie op in ons portfolio of vraag direct de offerte aan.

Een bedrijfsfestival is dé manier om verbinding te creëren

Samen met collega’s zingen, dansen en genieten van heerlijk eten: de perfecte ingrediënten om verbinding te creëren tussen personeel. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een memorabel bedrijfsfestival te organiseren, die helemaal naar jullie wens is. Wij organiseren bedrijfsfestivals op externe locaties, maar kunnen ook jouw bedrijventerrein omtoveren tot onherkenbare festival locatie. Wil je herinneringen creëren met collega’s? Een mooi bedrijfsfestival organiseren die jouw personeel zich nog jaren zal herinneren en hen verbindt? Zomaar Events regelt het van A tot Z.

Een bedrijfsfestival op eigen locatie

Heeft jouw bedrijf een prachtig buitenterrein met veel potentie, en lijkt het je te gek om hier een festival te organiseren? Of heb je al een prachtige externe locatie gevonden, maar geen idee hoe je dat aan moet pakken? Begrijpelijk! Zomaar Events helpt je graag om jullie mooie locatie nóg specialer te maken. Met bamboe en hekwerk zetten we het terrein af om vervolgens één of meerdere stages op te bouwen, barren neer te zetten en het van top tot teen te decoreren. Écht alles is mogelijk! Met de juiste dosis creativiteit zorgen we ervoor dat we een blijvende herinnering creëren bij jou en je collega’s en ben ook jij te gast op je eigen bedrijfsfestival.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Vul het offerteformulier in, dan zorgen wij ervoor dat we binnen 24 uur contact met je opnemen om de opties door te nemen.

Organiseer een festival bij je bedrijf

Wil je écht indruk maken met jouw bedrijfsevenement? Kies dan voor een bedrijfsfestival! Tijdens een bedrijfsfestival zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun jij jouw favoriete artiesten boeken en zelf bedenken wat voor stages je wil plaatsen op jouw festivalterrein. We kunnen een festival organiseren op een externe locatie of op eigen terrein. Wil je workshops doen met collega’s en je laten inspireren door bijzondere sprekers? Ook dat is mogelijk bij Zomaar Events. Wij zorgen ervoor dat jij te gast bent op je eigen bedrijfsfestival, zodat je herinneringen kunt maken met collega’s en écht kunt genieten van jouw eigen evenement.

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfestival?

Wil jij uitpakken tijdens jouw bedrijfsevenement en kies je voor een onvergetelijk bedrijfsfestival? Wees te gast op je eigen evenement en laat de organisatie over aan Zomaar Events! Door de juiste opbouw van het terrein, een goed gevuld programma, styling en entertainment, creëren we herinneringen bij iedereen die bij het bedrijfsfestival betrokken is. Wij regelen jouw bedrijfsfestival van concept tot uitvoering en zorgen ervoor dat ook jij te gast bent op je eigen evenement. Niets is ons te gek. Bekijk ons portfolio voor inspiratie of neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor jouw bedrijfsfestival door te nemen.