KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een bedrijfsjubileum vieren

Staat jouw bedrijf voor een jubileum? Dat is een belangrijke gelegenheid die je niet zomaar voorbij mag laten gaan. Het is dan ook goed om eens diep na te denken over wat je met dit feest precies allemaal wil doen. Wij denken daarbij graag een keer met jullie mee. Zomaar Events is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen waar mensen het jaren later nog over hebben. Je bedrijfsjubileum vieren? Dan is het goed om onze mensen hiervoor in te schakelen. We bekijken samen met jou wat het beste thema is voor dit feest en welke elementen hierbij niet mogen ontbreken.

Het jubileum van je bedrijf vieren

Wil jij een bedrijfsjubileum vieren met je mensen? Met personeel dat nu nog bij je werkt, maar ook mensen die niet meer bij je werken? Dan raden wij je aan om gewoon even te kijken bij de mogelijkheden op dit gebied die wij je allemaal te bieden hebben. Bij een jubileum is het goed om ook bij de geschiedenis van je bedrijf stil te staan. Wij doen dit altijd op een creatieve, originele manier. Als je een bedrijfsjubileum gaat vieren, dan is dit het moment om de successen die je bereikt hebt met je bedrijf te memoreren, maar ook om vooruit te kijken naar nieuwe kansen. Laten we duidelijk zijn: als een jubileum geen moment is om een spetterend feest te organiseren, dan weten we niet wat dit wel is!

Met Zomaar Events een bedrijfsjubileum vieren

Het is belangrijk om het jubileum van je bedrijf niet zomaar voorbij te laten gaan. Vandaar Zomaar Events, de specialist op het gebied van feesten en evenementen die mensen niet snel zullen vergeten. Samen met jou kijken we naar de perfecte locatie voor je feest, de stijl die er het beste bij past de catering en het entertainment op je feest. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. We komen dan bij je langs en nemen taart mee, om vast een voorproefje te geven van de onvergetelijke dag waarop jullie het jubileum van het bedrijf gaan vieren.