Waarmee kunnen wij jou helpen?

Door onze jarenlange ervaring in de eventcatering, kan Zomaar Events gemakkelijk grote groepen bezoekers tegelijkertijd bedienen. Of het nu om een kleinschalige beurs of een groot internationaal event gaat, Zomaar Events is de geschikte partner hiervoor! Daarnaast kunnen wij de gehele of gedeeltelijke organisatie verzorgen, van catering tot ondersteuning in het registratietraject.

Volledige ontzorging door beurs catering

Of het nu gaat om een klein event of een groot event, wij verzorgen de beurs catering voor elk formaat. Catering voor je beurs is essentieel want lekker eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken. Zomaar Events is de perfecte beurs cateraar om je volledig te ontzorgen. We hebben leuk personeel maar ook de nieuwste apparatuur om heerlijke hapjes en drankjes voor klaar te maken. De mogelijkheden bij Zomaar Events zijn eindeloos. Kies je voor een buffet, kleine hapjes, stands of wil je toch meer de setting van een restaurant? Het hangt volledig af van de doelstellingen en de insteek van je beurs of evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beurs catering passend bij je huisstijl

Met ontzorgen bedoelen we ook dat je volledig alles uit handen kunt geven. Naast de bar en de catering, kunnen we ook de achterwanden, de meubels, de beeldschermen, de displays en de aankleding volledig voorzien van je huisstijl. Verlichting in de kleuren van je huisstijl, grote stickers of je logo op de menukaart? Je kunt het zo gek niet bedenken en wij regelen het voor je. Je uitstraling is namelijk het halve werk. Vrolijk personeel levert ook een goede bijdrage aan je event en ook dat hebben we in huis.

Perfecte culinaire begeleiding

Catering bij Zomaar Events geeft rust. We hebben jarenlange ervaring in beurscatering voor particuliere events en zakelijke events. We kunnen ontbijt, lunch, diner, amuse diner, standcatering en maaltijdservice bieden. Jij staat bij ons centraal en we plannen graag een afspraak met je in. Op die manier kunnen we een inschatting maken van de doelen en de benodigdheden. We houden rekening met elke specifieke dieet wens. We maken een offerte op maat zodat we beurs catering verzorgen wat bij jou past.