SAMEN CREËEREN WE HERINNERINGEN

Ons doel is om een blijvende herinnering te creëren, zodat er nog jaren over de familiedag nagepraat wordt. Hiervoor is een dosis creativiteit voor nodig! Hoe wordt de catering ingevuld en welke activiteiten zijn geschikt? Vindt de familiedag plaatst op het bedrijf of wordt het op externe locatie georganiseerd? Wij helpen jullie hier graag verder mee! 

LOCATIE

Een familiedag op het bedrijf organiseren? Wij toveren jullie eigen parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware evenementenlocatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Zomaar Events werkt met bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland. 

offerte aanvragen

STIJL

In wat voor stijl wordt de familiedag georganiseerd? Van een foodtruckfestival met activiteiten voor jong en oud tot een themadag waarbij de gehele locatie omgetoverd is in een bepaalde stijl. Aan de hand van jullie wensen, creëren en organiseren wij een familiedag die helemaal past bij jullie bedrijf. 

 

offerte aanvragen

CATERING

De catering wordt geheel aangepast naar de stijl van de familiedag. Kiezen jullie voor een bar op locatie of juist een truck waaruit alle dranken geserveerd worden? Onze chefkoks zorgen voor de heerlijkste gerechten, van live cooking tot een walking dinner. Wij beschikken ook over diverse foodtrucks, van een zakje friet tot Surinaamse gerechten. Voor de kinderen is er een ijs- en poffertjestruck aanwezig.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Uit ervaring spreken wij dat bij een familiedag voor een bedrijf één op één het altijd goed doet, zoals een karikaturist of goochelaar die jong en oud publiek verrast. Een live band of een kindershow is leuk, maar met entertainment kan je nog veel verder gaan om een ‘wow-effect’ te creëren. Wat past er op jullie familiedag en het bedrijf? Graag kijken wij samen naar een passende invulling. 

 

bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Een onvergetelijke familiedag voor jouw bedrijf

Het organiseren van een bedrijfsfamiliedag is een leuke manier om de familieleden van jouw werknemers eens kennis te laten maken met je bedrijf. Het is bij uitstek een dag waarop je je waardering kunt uiten en waar de familie van jouw werknemers op een leuke manier bij betrokken wordt. Wil jij graag een onvergetelijke familiedag voor je bedrijf organiseren? Zomaar Events helpt je graag bij het organiseren van deze dag. Je hebt bij het organiseren van een bedrijfsfamiliedag te maken met verschillende leeftijden, die allemaal op hun eigen manier vermaakt willen worden. Bij het organiseren van een familiedag houden wij hier altijd rekening mee, zodat het voor iedereen een geslaagde dag wordt!

Laat Zomaar Events jouw bedrijfsfamiliedag organiseren

Bij Zomaar Events weten we hoe we gasten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. We hebben veel ervaring met het organiseren van verrassende familiedagen voor jong en oud op bijzondere locaties en op bedrijventerreinen. Wil je bijvoorbeeld een feestje vieren op het strand, bijzondere activiteiten doen op een mooi landgoed of een nieuwe stad verkennen? Zomaar Events weet met al jouw wensen raadt!

Naast het vinden van de geschikte locatie, kunnen wij ook zorgen voor een passende invulling van de dag. Wil je bijvoorbeeld oud Hollandse spelletjes spelen, een crazy bingo doen of vul je de dag sportief in? Wij regelen het complete plaatje, van uitnodiging, tot foodtrucks, activiteiten en entertainment. Wij denken graag met je mee en zetten hierbij onze ervaring in om de perfecte familiedag voor jouw bedrijf te organiseren, waar nog lang over nagepraat wordt.

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsfamiliedag?

Benieuwd wat er komt kijken bij het organiseren van een familiedag en wat de mogelijkheden zijn? Wij komen graag met je in contact om samen alle punten door te nemen. Liever nog even op onderzoek uit? Bekijk onze portfolio pagina en doe alvast wat inspiratie op. Wij gaan graag aan de slag om een uitgebreid voorstel te schrijven voor jullie speciale gelegenheid. Bij Zomaar Events is de klant te gast op zijn eigen evenement en doen we er alles aan om herinneringen te creëren voor jong en oud.