SAMEN CREËEREN WE HERINNERINGEN

Ons doel is om een blijvende herinnering te creëren, zodat er nog jaren over de familiedag nagepraat wordt. Hiervoor is een dosis creativiteit voor nodig! Hoe wordt de catering ingevuld en welke activiteiten zijn geschikt? Vindt de familiedag plaatst op het bedrijf of wordt het op externe locatie georganiseerd? Wij helpen jullie hier graag verder mee! 

LOCATIE

Een familiedag op het bedrijf organiseren? Wij toveren jullie eigen parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware evenementenlocatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Zomaar Events werkt met bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland. 

offerte aanvragen

STIJL

In wat voor stijl wordt de familiedag georganiseerd? Van een foodtruckfestival met activiteiten voor jong en oud tot een themadag waarbij de gehele locatie omgetoverd is in een bepaalde stijl. Aan de hand van jullie wensen, creëren en organiseren wij een familiedag die helemaal past bij jullie bedrijf. 

 

offerte aanvragen

CATERING

De catering wordt geheel aangepast naar de stijl van de familiedag. Kiezen jullie voor een bar op locatie of juist een truck waaruit alle dranken geserveerd worden? Onze chefkoks zorgen voor de heerlijkste gerechten, van live cooking tot een walking dinner. Wij beschikken ook over diverse foodtrucks, van een zakje friet tot Surinaamse gerechten. Voor de kinderen is er een ijs- en poffertjestruck aanwezig.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Uit ervaring spreken wij dat bij een familiedag voor een bedrijf één op één het altijd goed doet, zoals een karikaturist of goochelaar die jong en oud publiek verrast. Een live band of een kindershow is leuk, maar met entertainment kan je nog veel verder gaan om een ‘wow-effect’ te creëren. Wat past er op jullie familiedag en het bedrijf? Graag kijken wij samen naar een passende invulling. 

 

bekijk de entertainment mogelijkheden

Een originele familiedag voor het bedrijf

Een familiedag voor het bedrijf is een bijzondere dag die je graag samen viert met geliefden. Je leert ook de geliefden van je collega’s kennen. Een familiedag voor je bedrijf organiseren moet iets zijn wat leuk is voor zowel jong als oud. Deze dag zorgt voor weer een beetje extra waardering voor je bedrijf. Een familiedag is iets waar de mensen lang over napraten. De perfecte familiedag voor je bedrijf laten organiseren door Zomaar Events. We bedenken een uniek programma op een unieke locatie waar plezier boven alles gaat.

Een passende locatie voor de familiedag van je bedrijf

De locatie is een belangrijk onderdeel als het gaat om de familiedag. Het kan op vele plekken plaatsvinden, denk aan het bos, in een grote stad of in bijvoorbeeld een pretpark. Een familiedag op eigen locatie is ook mogelijk. Je werknemers en hun geliefden hoeven dan nergens heen te reizen en komen toch weer in aanraking met jouw bedrijf. We toveren jouw locatie dan om tot een geschikte evenementenlocatie. Welke locatie het wordt hangt af van de wensen die je hebt. We zorgen altijd voor een passende dag die voor zowel de kids als de ouders onvergetelijk is. We regelen het complete plaatje waarbij zelfs aan de uitnodigingen wordt gedacht. Dit gaat gepaard net als de overige handelingen met een geschikt thema. Of je nu behoort tot de directie of de receptie, iedereen is welkom en mag genieten van de familiedag van het bedrijf.

Zet jezelf als werkgever op de kaart

De kans is groot dat als je je werknemers tevreden houdt en leuke dingen organiseert, dat er ook goed over je gepraat wordt. Hierdoor kunnen er nieuwe kansen ontstaan, denk aan nieuwe klanten of misschien zelfs wel extra personeel. We zorgen ervoor dat alles klopt.