Blijvende herinnering

Ons doel is om een blijvende herinnering te creëren, zodat er nog jaren over de familiedag nagepraat wordt. Hiervoor is een dosis creativiteit voor nodig! Hoe wordt de catering ingevuld en welke activiteiten zijn geschikt? Vindt de familiedag plaatst op het bedrijf of wordt het op externe locatie georganiseerd? Wij helpen je hiermee verder! 

Een originele familiedag voor het bedrijf

Een familiedag voor het bedrijf is een bijzondere dag die je graag samen viert met geliefden. Je leert ook de geliefden van je collega’s kennen. Een familiedag voor je bedrijf organiseren moet iets zijn wat leuk is voor zowel jong als oud. Deze dag zorgt voor weer een beetje extra waardering voor je bedrijf. Een familiedag is iets waar de mensen lang over napraten. De perfecte familiedag voor je bedrijf laten organiseren door Zomaar Events. We bedenken een uniek programma op een unieke locatie waar plezier boven alles gaat.

Een passende locatie voor de familiedag van je bedrijf

De locatie is een belangrijk onderdeel als het gaat om de familiedag. Het kan op vele plekken plaatsvinden, denk aan het bos, in een grote stad of in bijvoorbeeld een pretpark. Een familiedag op eigen locatie is ook mogelijk. Je werknemers en hun geliefden hoeven dan nergens heen te reizen en komen toch weer in aanraking met jouw bedrijf. We toveren jouw locatie dan om tot een geschikte evenementenlocatie. Welke locatie het wordt hangt af van de wensen die je hebt. We zorgen altijd voor een passende dag die voor zowel de kids als de ouders onvergetelijk is. We regelen het complete plaatje waarbij zelfs aan de uitnodigingen wordt gedacht. Dit gaat gepaard net als de overige handelingen met een geschikt thema. Of je nu behoort tot de directie of de receptie, iedereen is welkom en mag genieten van de familiedag van het bedrijf.

Zet jezelf als werkgever op de kaart

De kans is groot dat als je je werknemers tevreden houdt en leuke dingen organiseert, dat er ook goed over je gepraat wordt. Hierdoor kunnen er nieuwe kansen ontstaan, denk aan nieuwe klanten of misschien zelfs wel extra personeel. We zorgen ervoor dat alles klopt.