KIES HET EVENEMENT EN BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN!

BEDRIJFSFEEST

Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest of festival locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie, want wij hebben samenwerkingen met een diverse prachtlocaties om een bedrijfsfeest te geven waar nog jaren over nagepraat wordt!

MEER INFORMATIE BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSOPENING

Gaan jullie een nieuw pand betreden en willen jullie dit trots laten zien aan klanten, leveranciers en vrienden? Dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe bedrijfspand of winkel in de schijnwerpers wordt gezet. 

 

meer informatie bedrijfsopening

PERSONEELSEVENEMENT

Het personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest, jubileumfeest, familiedag of kerstmarkt voor het personeel? Op welke manier het ook is, wij zorgen ervoor dat iedereen in de watten wordt gelegd en dat jullie te gast zijn op jullie eigen evenement.

meer informatie personeelsevenement

RELATIE EVENEMENT

Door middel van een relatie evenement kun je de (potentiële) klant, personeel en overige relaties binden aan jullie bedrijf. Wij denken graag mee over de invulling en maken er een onvergetelijke dag van.

 

bekijk de catering mogelijkheden

BORRELS

Er is altijd een goed moment voor een borrel! Middels onze stijlvolle barren, bier- en foodtrucks verzorgen wij op elke gewenste locatie een borrel in stijl van het seizoen.

 

meer informatie over borrels

KERSTMARKT

Tover jouw bedrijf of locatie om tot een sfeervolle kerstmarkt en laat het personeel zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van winters entertainment, eten en drinken.

meer informatie kerstmarkt

HOE WERKT HET?

Weten jullie wat voor evenement het gaat worden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn voor de organisatie van het evenement.

Deze bedrijven gingen jou voor:

Een jubileumfeest voor je bedrijf

Een jubileum is een moment dat je niet voorbij mag laten gaan. Jarenlang hebben vele mensen hard voor je bedrijf gewerkt om er een succes van te maken. Dan is het goed om al die mensen eens te bedanken en met zijn allen er een wereldfeest van te maken. Zomaar Events is de specialist als het aankomt op het organiseren van memorabele feesten en evenementen. Als je ons inschakelt voor het organiseren van je feest, dan mag je er op rekenen dat dit meer gaat worden dan zomaar een borrel of feestje. We maken er een spektakel van waar jij en je personeel het nog jarenlang over zullen hebben!

Laat ons het jubileumfeest voor je bedrijf organiseren

We hebben bij Zomaar Events door de jaren heen een groot aantal verschillende feesten georganiseerd. Evenementen die origineel waren en waar mensen de tijd van hun leven hebben gehad. Dit doen we graag ook voor jouw bedrijf. We komen dan bij je langs om het over het organiseren van het jubileumfeest voor je bedrijf te hebben. Er zijn heel wat zaken om rekening mee te houden. Wat voor thema wil je voor je feest? Op welke locatie wil je het laten organiseren? Op je bedrijf of bij een van de vele speciale locaties waar wij mee samenwerken? Hoe stel jij je de catering bij het bedrijf voor? En wat voor entertainment vind je onmisbaar?

Aan de slag met het jubileumfeest voor je bedrijf!

Bij het organiseren van een jubileumfeest voor je bedrijf komt heel wat kijken. Dit nemen we graag allemaal een keer met je door, zodat je er zeker van kunt zijn dat je jubileum straks niet ongemerkt voorbij gaat. Bekijk op onze website alle mogelijkheden die we hebben. Of vraag een vrijblijvende offerte aan om een indruk te krijgen van de kosten die bij een jubileumfeest voor je bedrijf organiseren allemaal om de hoek komen kijken.