Iets te vieren? Wij zijn er graag bij!

Een jubileumfeest is een belangrijk moment en juist daarom moet het een spetterend feest worden. Door onze ervaring, weten wij hoe je een creatief jubileumfeest met impact creëert. Wij nemen alles uit handen zodat jullie kunnen genieten op deze heugelijke dag!

LOCATIE

Een jubileumfeest op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

STIJL

Door aan het jubileumfeest een thema te hangen, wordt er gelijk een bepaalde binding gecreëerd! Van een prachtig winter wonderland feest tot een zomers bedrijfsfestival; er is van alles mogelijk! Het personeelsfeest kan ook in een chique stijl georganiseerd worden, waarbij iedereen volledig in de watten wordt gelegd. 

 

offerte aanvragen

CATERING

De bar wordt aangepast aan de stijl van het feest. Bij gave foodtrucks past natuurlijk een biertruck en bij een stijlvol jubileum creëren wij een moderne bar met sfeerverlichting. Voor het grote feest losbarst, eerst met het personeel wat eten? Gave foodtrucks, live cooking of een stijlvol diner, het is allemaal mogelijk.

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het soort jubileumfeest. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. Daarnaast denken wij ook juist aan het entertainment die door het publiek heen loopt, zoals een karikaturist of complimentendames. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

Een jubileumfeest organiseren

Heb jij binnenkort een jubileum? Wil je van dit jubileum echt iets bijzonders maken en ben je nu op zoek naar een bedrijf dat je hierbij kan helpen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Zomaar Events. Wij weten wel hoe je een bijzonder feest moet bouwen. Hoe je echt iets moet organiseren wat mensen zich nog jaren gaan herinneren. We gaan daarvoor graag een keer samen met jou om tafel zitten. Bekijken welke elementen jij bij je jubileumfeest allemaal wilt hebben en hoe jij je gasten wilt verwennen. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk ook even op onze site kijken, we hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan over de verschillende evenementen die we voor je op poten kunnen zetten.

Een jubileumfeest laten organiseren door Zomaar Events

Een jubileum moet een onvergetelijke gebeurtenis zijn. Je viert dat toch iets wat jij alleen, of met een groep mensen, hebt bereikt. Dan mag daar ook best iets speciaals van gemaakt worden! We hebben hier een groot aantal opties voor klaarstaan. We vinden daarbij dat elk event uniek moet zijn. We nemen dan ook jouw specifieke wensen met je door en laten je zien wat voor verschillende dingen wij voor je kunnen organiseren. Zomaar Events heeft een aantal barren, drank- en foodtrucks waarmee je elk feest tot iets bijzonders kunt maken.

Wil jij een jubileumfeest laten organiseren?

Samen met jou gaan we een mooi evenement plannen. Daarna kun je alles helemaal aan ons overlaten. We zorgen ervoor dat je evenement mooi op poten wordt gezet, dat de catering helemaal geregeld is en dat er, als jij dat wilt, ook entertainment bij je jubileumfeest aanwezig is. Als wij een jubileumfeest organiseren, dan zorgen wij ervoor dat het een feest is dat je nooit meer zult vergeten, maar de mensen die bij je feest aanwezig zijn ook niet. Je jubileumfeest laten organiseren door Zomaar Events? Neem hier dan contact over op met ons.