kerstpakket samenstellen

Samen bepalen wij de invulling van jullie kerstmarkt. Of het nu op jullie eigen locatie of een externe locatie is, we creëren een kerstsfeer met het gevoel dat je op een authentieke kerstmarkt loopt. Bij de houten kersthuisjes kunnen de genodigde de leukste cadeaus shoppen. De gasten kunnen gezellig zitten bij de gecreëerde zit hoekjes bij de vuurkorf en kerstboom. Door de kerstversiering, warme hapjes en dranken en de kerstentertainment, ontstaat er een echte kerstbeleving.  

KERSTCADEAUS

Het personeel kan terecht met Kerstflorijnen bij de kerstkramen voor de leukste kerstcadeaus zoals kerststukjes, sieraden, fudge, winterse kleding, bier- en wijnpakketten.

offerte aanvragen

STIJL

We toveren de hele locatie om in kerstsferen: kersthuisjes, kerstbomen, versiering en uiteraard veel kerstverlichting. Samen met hooibalen, vuurkorven en houtsnippers wanen de gasten zich op een Duitse Kerstmarkt!

offerte aanvragen

CATERING

Warme chocolademelk met slagroom, Glühwein, Broodjes Bratworst, Poffertjes en Flammkuchen mogen op jullie kerstmarkt niet ontbreken.

Bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Bezoek van de Kerstman, een kerstkoor en een kerstzanger zorgen ervoor dat de kerstmarkt tot leven komt. Uiteraard klinkt er louter kerstmuziek!

Bekijk de entertainment mogelijkheden

In acht stappen organiseren wij jullie ideale evenement!

Een greep uit onze meest recente evenementen

WERKKOSTENREGELING

Het organiseren van een evenement op jullie eigen locatie kan financiële voordelen opleveren wegens de werkkostenregeling (WKR). Benieuwd wat de werkkostenregeling precies inhoud?

UITLEG WERKKOSTENREGELING

Een kerstmarkt laten organiseren

Wil jij een kerstmarkt laten organiseren door een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft? Dan raden wij je aan om hiervoor gewoon eens contact met ons op te nemen. We hebben bij Zomaar Events veel ervaring met het organiseren van allerhande soorten feesten en evenementen, ook een kerstmarkt hoort bij ons tot de mogelijkheden. We hebben veel ervaring met het organiseren van een kerstmarkt en gaan hier ook graag mee aan de slag voor jou. Wil je bijvoorbeeld voor je bedrijf een gezellige kerstmarkt laten organiseren? Dan raden wij je aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen.

Het organiseren van een kerstmarkt

Bij het organiseren van een kerstmarkt komt heel wat kijken. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op speciale locatie wordt omgetoverd in een echte kerstmarkt, waarbij de ware kerstsfeer naar boven komt. Dit is ook gelijk een leuke manier om je personeel een eigen kerspakket te laten samenstellen. Wij zorgen er dan voor dat er genoeg winters eten en drinken voorhanden is, met daarbij natuurlijk ook echt kerst entertainment. We bepalen met jou hoe deze kerstmarkt aangekleed wordt. We zorgen er dan ook voor dat je personeel op een passende manier wordt uitgenodigd.

Door Zomaar Events een kerstmarkt laten organiseren

Het organiseren van kerstmarkt of kerstborrel behoort tot de specialiteiten van Zomaar Events. We zorgen ervoor dat jij een event krijgt dat jij en je personeel nog lang zal heugen. Wil je hier meer over weten? Neem dan vandaag nog even contact met ons op met al je vragen. We staan klaar om deze voor je te beantwoorden en samen met jou alvast onze mogelijkheden door te nemen. Zo heb jij straks een kerstmarkt die jou en je personeel helemaal in de kerststemming brengt. Een kerstmarkt laten organiseren door ons? We horen graag van je!