kerstpakket samenstellen

Samen bepalen wij de invulling van jullie kerstmarkt. Of het nu op jullie eigen locatie of een externe locatie is, we creëren een kerstsfeer met het gevoel dat je op een authentieke kerstmarkt loopt. Bij de houten kersthuisjes kunnen de genodigde de leukste cadeaus shoppen. De gasten kunnen gezellig zitten bij de gecreëerde zit hoekjes bij de vuurkorf en kerstboom. Door de kerstversiering, warme hapjes en dranken en de kerstentertainment, ontstaat er een echte kerstbeleving.  

KERSTCADEAUS

Het personeel kan terecht met Kerstflorijnen bij de kerstkramen voor de leukste kerstcadeaus zoals kerststukjes, sieraden, fudge, winterse kleding, bier- en wijnpakketten.

offerte aanvragen

STIJL

We toveren de hele locatie om in kerstsferen: kersthuisjes, kerstbomen, versiering en uiteraard veel kerstverlichting. Samen met hooibalen, vuurkorven en houtsnippers wanen de gasten zich op een Duitse Kerstmarkt!

offerte aanvragen
www.zomaarevents.nl

CATERING

Warme chocolademelk met slagroom, Glühwein, Broodjes Bratworst, Poffertjes en Flammkuchen mogen op jullie kerstmarkt niet ontbreken.

offerte aanvragen

ENTERTAINMENT

Bezoek van de Kerstman, een kerstkoor en een kerstzanger zorgen ervoor dat de kerstmarkt tot leven komt. Uiteraard klinkt er louter kerstmuziek!

offerte aanvragen

Een unieke kerstmarkt voor je personeel

De jaarafsluiting biedt een mogelijkheid om je personeel in het zonnetje te zetten, dat doen we met een kerstmarkt voor personeel. Kerstmarkten voor personeel zijn populair omdat het personeel onder het genot van een hapje en een drankje, zijn of haar eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Op deze manier plaats je je personeel op een voetstuk, het draait om hen. Zij mogen zelf hun eigen pakket samenstellen, hoe bijzonder is dat. Door middel van verschillende aanwezige marktkramen zorgen we ervoor dat de kerstmarkt voor personeel voor ieder wat te bieden heeft en dat er diverse producten te verkrijgen zijn. Zomaar Events is letterlijk van alle markten thuis.

Eigen inspraak tijdens de kerstmarkt voor personeel

Werknemers kunnen het vaak erg waarderen als je ze inspraak geeft. We stellen tijdens de kerstmarkt voor personeel een aantal munten ter beschikking. Zo krijgen ze consumptiemunten die €5,- waard zijn en munten die €2,50 waard zijn. Er kan worden gekozen uit verschillende productgroepen, namelijk: diverse dranken, woondecoratie, Europese delicatessen, parfums, make-up, huidverzorging, vuurwerk en nog veel meer. Voor zowel de man als de vrouw is er genoeg te verkrijgen. Ook voor jong en oud is er genoeg te vinden. De keuze wordt eerder lastig omdat er genoeg te vinden is.

Compleet in de watten leggen

Maak de kerstmarkt voor personeel helemaal compleet door het aan te vullen met een buffet of een walking dinner. We hebben goede koks die een zeer gevarieerd menu kunnen samenstellen. We bieden op deze manier een hoogwaardig diner maar wel op een laagdrempelige manier. Het is immers een jaar afsluiting en daar draait alles om de sfeer. Iedere werknemer moet zich er in kunnen vinden en met een stralende lach je gebouw verlaten. Wij zorgen voor een onvergetelijke avond die ook jij niet zult vergeten.