START HET NIEUWE JAAR GOED!

Om het jaar goed van start te gaan, beginnen we met een spetterende nieuwjaarsborrel. Door onze ervaring, weten wij hoe je een originele nieuwjaarsborrel met impact kan creëren. Daarnaast nemen wij alles uit handen zodat jullie te gast kunnen zijn op jullie eigen evenement!

LOCATIE

Een nieuwjaarsborrel op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

CATERING

De bar wordt aangepast aan de stijl van de borrel. Bij gave foodtrucks past natuurlijk een biertruck en bij een stijlvole borrel creëren wij een moderne bar met sfeerverlichting. Foodtrucks, luxe hapjes, live cooking of een stijlvol diner, onze chefkoks bereiden het voor jullie!

 

 

 

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het soort borrel. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. Daarnaast denken wij ook juist aan het entertainment die door het publiek heen loopt, zoals een karikaturist of complimentendames. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

HOE WERKT HET?

Vul ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn om de borrel te organiseren!

Een nieuwjaarsborrel op eigen locatie laten organiseren

Het nieuwe jaar beginnen met collega’s en personeel? Neem dan eens contact op met Zomaar Events voor een nieuwjaarsborrel op eigen locatie. We zorgen ervoor dat die toast op het nieuwe jaar onvergetelijk wordt. Je hebt bij ons de keuze uit diverse soorten aankleding voor deze borrel. We hebben stretchtenten, meubilair en andere aankleding klaarstaan om het je mogelijk te maken je personeel op geheel eigen wijze te vergasten op een heerlijke borrel. Deze borrel kun je bij ons zo uitgebreid maken als je zelf maar wil. Alle informatie hierover vind je eenvoudig op onze website.

De leukste nieuwjaarsborrel op locatie

Wil jij een nieuwjaarsborrel op eigen locatie organiseren, maar heb je geen zin om dit zelf te regelen? Kom dan eens met ons om tafel zitten om onze mogelijkheden door te nemen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het groots aan te pakken en het nieuwe jaar zo passend te verwelkomen. We kunnen verschillende bars voor je neerzetten, zowel binnen als buiten, en daar vandaan je mensen allerhande drankjes aanbieden. Daarbij hebben we ook de mogelijkheid om de inwendige mens te versterken. Dit kunnen we doen met de lekkerste hapjes en gerechten, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een winterse BBQ klaarzetten.

Wil jij een nieuwjaarsborrel op eigen locatie organiseren?

Met een nieuwjaarsborrel op eigen locatie laat je aan je personeel zien dat je ze waardeert. Het is een leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen met elkaar. Neem gewoon een kijkje bij de mogelijkheden die we op dit gebied allemaal voor je klaar hebben staan. Je kunt er dan voor kiezen om ons offerteformulier in te vullen en hier je wensen op aan te geven. Wij sturen je dan binnen 24 uur een offerte toe. Ga je hiermee akkoord, dan gaan wij aan de slag om een onvergetelijke, gezellige borrel voor je te organiseren!