borrel op maat

Bezoekers kunnen voor een vast bedrag onbeperkt drankjes bestellen bij onze biertruck of stijlvolle barren.

vanaf €3,50 p.p.p.u.

bijpassende gerechten

Ga voor (luxe) hapjes, een winter BBQ, een winters stamppot buffet of verrassende gerechten vanuit foodtrucks.

Vanaf €7,50 p.p.  

bubbels

Kies voor een glas bubbels en toast op een gezond en succesvol jaar!

Vanaf €3,50 p.p.

op maat gemaakt

Er zijn vele manieren om een nieuwjaarsborrel te organiseren. Zo kunnen we het groots aanpakken en de bezoekers voorzien van diverse (luxe) hapjes en drankjes vanuit verschillende barren. Denk dan aan een koffiecorner, een smoothiebar en/of foodtrucks.

We kunnen het ook eenvoudiger houden en onze biertruck inzetten om ijskoude (speciaal)biertjes, wijnen en frisdranken te schenken en vanuit onze uitbouw een winterse BBQ of Buffet te serveren. Dit alles hangt uiteraard af van de wensen, de locatie en het budget.

Door middel van onze stretchtenten, diverse meubilair en bijpassende aankleding zorgen we voor een gezellige uitstraling. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

bel email

Een nieuwjaarsborrel op eigen locatie laten organiseren

Het nieuwe jaar beginnen met collega’s en personeel? Neem dan eens contact op met Zomaar Events voor een nieuwjaarsborrel op eigen locatie. We zorgen ervoor dat die toast op het nieuwe jaar onvergetelijk wordt. Je hebt bij ons de keuze uit diverse soorten aankleding voor deze borrel. We hebben stretchtenten, meubilair en andere aankleding klaarstaan om het je mogelijk te maken je personeel op geheel eigen wijze te vergasten op een heerlijke borrel. Deze borrel kun je bij ons zo uitgebreid maken als je zelf maar wil. Alle informatie hierover vind je eenvoudig op onze website.

De leukste nieuwjaarsborrel op locatie

Wil jij een nieuwjaarsborrel op eigen locatie organiseren, maar heb je geen zin om dit zelf te regelen? Kom dan eens met ons om tafel zitten om onze mogelijkheden door te nemen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het groots aan te pakken en het nieuwe jaar zo passend te verwelkomen. We kunnen verschillende bars voor je neerzetten, zowel binnen als buiten, en daar vandaan je mensen allerhande drankjes aanbieden. Daarbij hebben we ook de mogelijkheid om de inwendige mens te versterken. Dit kunnen we doen met de lekkerste hapjes en gerechten, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een winterse BBQ klaarzetten.

Wil jij een nieuwjaarsborrel op eigen locatie organiseren?

Met een nieuwjaarsborrel op eigen locatie laat je aan je personeel zien dat je ze waardeert. Het is een leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen met elkaar. Neem gewoon een kijkje bij de mogelijkheden die we op dit gebied allemaal voor je klaar hebben staan. Je kunt er dan voor kiezen om ons offerteformulier in te vullen en hier je wensen op aan te geven. Wij sturen je dan binnen 24 uur een offerte toe. Ga je hiermee akkoord, dan gaan wij aan de slag om een onvergetelijke, gezellige borrel voor je te organiseren!