START HET NIEUWE JAAR GOED!

Om het jaar goed van start te gaan, beginnen we met een spetterende nieuwjaarsborrel. Door onze ervaring, weten wij hoe je een originele nieuwjaarsborrel met impact kan creëren. Daarnaast nemen wij alles uit handen zodat jullie te gast kunnen zijn op jullie eigen evenement!

LOCATIE

Een nieuwjaarsborrel op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

CATERING

De bar wordt aangepast aan de stijl van de borrel. Bij gave foodtrucks past natuurlijk een biertruck en bij een stijlvole borrel creëren wij een moderne bar met sfeerverlichting. Foodtrucks, luxe hapjes, live cooking of een stijlvol diner, onze chefkoks bereiden het voor jullie!

 

 

 

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het soort borrel. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. Daarnaast denken wij ook juist aan het entertainment die door het publiek heen loopt, zoals een karikaturist of complimentendames. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

HOE WERKT HET?

Vul ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn om de borrel te organiseren!

Een nieuwjaarsborrel laten organiseren

Een nieuwjaarsborrel laten organiseren is een leuke manier om het begin van het nieuwe jaar te vieren met je collega’s. Wil jij een nieuwjaarsborrel op eigen locatie laten organiseren voor jouw bedrijf? Zomaar Events is dé perfecte partner voor het organiseren van een nieuwjaarsborrel. We hebben veel ervaring en expertise met het organiseren van evenementen en zetten dit graag in om voor jou en je collega’s een fantastische nieuwjaarsreceptie te organiseren op jullie eigen locatie. Neem eens een kijkje op onze website om te bekijken wat wij allemaal voor je kunnen betekenen als het op het organiseren van een nieuwjaarsborrel locatie aankomt. Samen zorgen we ervoor dat die toast op het nieuwe jaar onvergetelijk wordt!

De leukste nieuwjaarsreceptie op locatie

Bij het organiseren van een nieuwjaarsreceptie is het belangrijk om te overwegen wat voor soort evenement je wil organiseren. Wil je bijvoorbeeld een formele borrel met een diner en live muziek of wil je liever een informele borrel met hapjes en drankjes? Zomaar Events helpt jou bij het bepalen van het juiste formaat en de juiste activiteiten voor je nieuwjaarsreceptie.

Wanneer de details zijn bepaald, gaan we samen met jou op zoek naar een geschikte locatie voor je borrel. Dit kan natuurlijk gewoon bij je bedrijf, maar het is ook mogelijk om je nieuwjaarsborrel op een speciale locatie te organiseren. Zo maak je die nieuwjaarsborrel voor je bedrijf nog specialer. De catering, het entertainment en alle andere diensten die nodig zijn om je nieuwjaarsreceptie tot een succes te maken, regelen we natuurlijk ook voor je.

Een nieuwjaarsborrel op eigen locatie

Op de dag zelf zorgt Zomaar Events ervoor dat alles helemaal volgens plan verloopt. Wij regelen namelijk de gehele borrel voor jou, inclusief de catering, het entertainment en andere diensten die nodig zijn om je nieuwjaarsborrel tot een succes te maken. We zorgen ervoor dat de locatie er mooi en gezellig uitziet en dat de catering en entertainment naar behoren worden verzorgd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kan je lekker genieten van de nieuwjaarsreceptie met je collega’s. Meer weten over het organiseren van een nieuwjaarsborrel op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je vragen te stellen.

Benieuwd naar de kosten voor het laten organiseren van een nieuwjaarsborrel op locatie? Vul gemakkelijk ons offerteformulier in en geef je wensen aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een offerte toe. Ga je hiermee akkoord, dan gaan wij aan de slag om een onvergetelijke
nieuwjaarsborrel voor je te organiseren!