Feestelijk het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsmarkt!

Ook in januari zijn er genoeg redenen voor een mooi bedrijfsevenement. Tijdens een feestelijke nieuwjaarsmarkt krijgt jouw personeel bijvoorbeeld de kans om een mooi nieuwjaarsgeschenk samen te stellen. Wij plaatsen bij een nieuwjaarsmarkt voor personeel kramen op jouw eigen of een externe locatie, en de invulling van de kramen kun je zelf bepalen. Zo kan jouw personeel een mooi cadeau uitzoeken, en weet je zeker dat ze er blij mee zijn. Een nieuwjaarsmarkt is een speciale beleving en de perfecte manier om het jaar goed van start te gaan.

LOCATIE

Een nieuwjaarsborrel op eigen locatie organiseren? Wij toveren jullie parkeerplaats, loods of kantoorpand om in een ware feest locatie! Het is ook geen probleem als er geen ruimte is op jullie eigen locatie. Wij werken samen met diverse bekende en (nog) onbekende evenementenlocaties, hotels en restaurants samen door heel Nederland.

Aan de hand van jullie wensen, kijken wij welke locatie het best bij jullie past. 

offerte aanvragen

CATERING

De bar wordt aangepast aan de stijl van de borrel. Bij gave foodtrucks past natuurlijk een biertruck en bij een stijlvole borrel creëren wij een moderne bar met sfeerverlichting. Foodtrucks, luxe hapjes, live cooking of een stijlvol diner, onze chefkoks bereiden het voor jullie!

 

 

 

bekijk de catering mogelijkheden

ENTERTAINMENT

Het entertainment wordt geheel aangepast naar het soort borrel. Dit kan verschillen van een DJ die draait uit een gave truck tot een live optreden van een stijlvolle rock & roll band. Daarnaast denken wij ook juist aan het entertainment die door het publiek heen loopt, zoals een karikaturist of complimentendames. 

bekijk de entertainment mogelijkheden

HOE WERKT HET?

Vul ons offerteformulier in of neem contact op per telefoon of e-mail. Vervolgens bespreken we jullie wensen en gaan wij aan de slag om een voorstel te maken afgestemd op jullie wensen. Het voorstel bespreken we graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek en overtuigen jullie dat wij de geschikte partner zijn om de borrel te organiseren!

Bijzonder begin van het nieuwe jaar met een nieuwjaarsmarkt

Ja, dat lees je goed, een nieuwjaarsmarkt en geen nieuwjaarsborrel. Het organiseren van een nieuwjaarsmarkt voor je bedrijf is een unieke manier om het nieuwe jaar in te gaan samen met je medewerkers, klanten of zakenrelaties.

Tijdens een nieuwjaarsmarkt staan er diverse kramen klaar, vol cadeaus. Onder het genot van een hapje en een drankje kan jouw personeel cadeaus uitzoeken en genieten van kerst-entertainment en muziek.

Kortom, met een nieuwjaarsmarkt ben je verzekerd van een memorabel begin van het jaar. Laat je ontzorgen door Zomaar Events en creëer herinneringen tijdens de mooiste start van het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsmarkt organiseren

Een nieuwjaarsmarkt is een mooie start van het jaar, waar al jouw personeel kan genieten van een scala aan activiteiten en attracties. Van kraampjes met heerlijke lekkernijen en lokale specialiteiten tot ambachtelijke producten en de leukste spullen, er is voor elk wat wils. Het is de uitgelezen kans om de banden met je medewerkers te versterken en nieuwe contacten te leggen met klanten en zakenrelaties.

Bovendien biedt een nieuwjaarsmarkt de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren op een unieke manier. Je kunt bijvoorbeeld een kraam opzetten met informatie over je producten en diensten, zodat bezoekers meer te weten kunnen komen over wat je te bieden hebt. Daarnaast kun je ook zorgen voor entertainment, zoals live muziek, optredens of zelfs een speciale nieuwjaarsshow.

Een nieuwjaarsmarkt is een goede manier om waardering te tonen aan je personeel of zakenrelaties en tegelijkertijd hun betrokkenheid te vergroten. Ze kunnen genieten van de verschillende kraampjes en activiteiten, terwijl ze ook de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen en herinneringen te creëren.

Een nieuwjaarsmarkt laten organiseren door Zomaar Events

Gun jezelf een zorgeloze ervaring en laat Zomaar Events het organiseren van jouw nieuwjaarsmarkt op zich nemen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise kun je erop vertrouwen dat elk detail tot in de puntjes wordt geregeld. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor de aankleding van de locatie, de catering, het entertainment en alle randzaken waar je tijdens de organisatie van een nieuwjaarsmarkt mee te maken krijgt.

Tijdens de nieuwjaarsmarkt krijgt jouw personeel bij binnenkomst een zakje florijnen, waarmee ze cadeaus kunnen kopen, en een shopper om de spullen in te doen. Voor de afwezigen is er een mogelijkheid om online een nieuwjaarsgeschenk samen te stellen. Vervolgens kan er zowel geshopt worden, als gezongen, gedanst, gegeten en gedronken! Bij Zomaar Events ben je verzekerd van een spectaculair begin van het nieuwe jaar, dat nog lang herinnerd wordt door je personeel.

Wil je jouw nieuwjaarsmarkt laten organiseren door Zomaar Events? Neem vandaag nog contact met ons op en ga feestelijk het nieuwe jaar in!